4 manieren om comfortabel te leven

gadgets om comfortabel te leven

Comfortabel leven heeft niet alleen te maken met een lekkere bank waar jij ‘s avonds in kan neerploffen. Comfort gaat namelijk veel verder. Er zijn tegenwoordig zoveel apparaten op de markt die jouw leven in huis een stuk comfortabeler maken. In dit artikel worden 5 manieren toegelicht om comfortabel te leven.

  1. Slimme raamdecoratie

Slimme raamdecoratie is een grote aanrader als je het hebt over comfortabel leven. Je bent normaal gesproken verplicht om je raamdecoratie twee keer per dag te bedienen, een keer in de ochtend als je wakker wordt maar ook in de avond als je gaat slapen. Met slimme raamdecoratie hoef je nergens meer achteraan! Je kan namelijk via de app op je telefoon een bepaald tijdsschema instellen waardoor de raamdecoratie in de ochtend en in de avond automatisch omlaag en omhooggaat! Zo kan je nog even blijven liggen in bed en hoef je in de avond ook niet van de bank af! Ultieme comfort dus. Ook tijdens het koken kan jij gemakkelijk de raamdecoratie bedienen. Als je de slimme raamdecoratie koppelt aan een slimme speaker kan jij met je stem je elektrische rolgordijnen bedienen. Wie wil dit nou niet?

  1. Slimme verlichting

Slimme verlichting is net als elektrische raamdecoratie te bedienen via een app op je telefoon. Dit is ideaal want je hoeft nu dus ook nooit meer opzoek naar die ene afstandsbediening die altijd kwijt is. Bijna iedereen heeft zijn telefoon altijd op zak. Je kan dus nu ook vanaf de bank tegelijkertijd alle lampen in het huis aan of uit doen. Je hoeft dus nooit meer elk lampje individueel uit of aan te doen. Je kan zelfs vanaf je vakantiebestemming de lampen aan of uit doen om te doen lijken alsof je thuis bent.

  1. Slimme thermostaat

Wil jij graag dat extra zakcentje per maand overhouden en wil jij het nooit koud hebben thuis? Dan is een slimme thermostaat misschien wel de ideale oplossing voor jou! Een slimme thermostaat regelt namelijk zelf de ideale temperatuur. Je hoeft er dus zelf niet meer achteraan. Ook gaat de thermostaat automatisch uit als jij niet thuis bent, zo bespaar je op je energierekening.

  1. Slimme speaker

Een slimme speaker is eigenlijk een must voor als je opzoek bent naar comfort. Een slimme speaker kan je namelijk koppelen aan veel slimme apparaten!  Zo kan je alle bovenstaande apparaten gemakkelijk bedienen met je stem, zo kan jij lekker in bed of op de bank blijven liggen en je hoeft niet eens opzoek naar je telefoon of naar de afstandsbediening!

Aanbevolen artikelen