Meest gebruikte zakelijke telefoons

De meeste professionals gebruiken hun privételefoon niet voor zaken, maar hebben een aparte telefoon voor hun werk. Wil jij een nieuwe zakelijke telefoon aanschaffen en wil je een telefoon kopen die veel gebruikt wordt in de zakenwereld? Lees dan in dit artikel welke telefoons op dit moment het meest gebruikt worden in de Belgische zakenwereld en je weet precies welke zakelijke telefoon je moet kopen.

De iPhone

De iPhone van Apple is veruit de populairste zakelijke telefoon. De iPhone ziet er niet alleen mooi uit, maar de telefoon is ook erg gebruiksvriendelijk. Het besturingssysteem van de telefoon, ook wel iOS genoemd, zit namelijk erg goed in elkaar. Apple heeft onder andere goede agenda-apps, maar ook praktische apps om jezelf herinneringen te sturen, notities te maken en ga zo maar door. De nieuwste iPhones van dit moment zijn de iPhone 7 en de iPhone 7 plus. Apple introduceert echter op de korte termijn de nieuwe iPhone 8, die op dat moment weer de nieuwste iPhone zal zijn op de Belgische markt. Wil je de kwaliteit van Apple maar net niet zoveel betalen als de nieuwste modellen, dan kun je de iphone SE kopen, dat is een erg stijlvolle optie, met een snelle processor.

De Samsung Galaxy S

De Samsung Galaxy S is ook een populaire zakelijke telefoon. Enkele jaren geleden zagen de telefoons van Samsung er niet zo mooi uit als de telefoons van Apple, maar de nieuwe Samsung telefoons hebben een veel luxer design. Door het luxe design van de nieuwe Samsung telefoons, zijn deze telefoons ook erg populair in de Belgische zakenwereld. De Samsung Galaxy Note 7 was geen succes (wegens ontbrandings- en zelfs ontploffingsgevaar is deze telefoon van de markt gehaald), maar de andere telefoons van Samsung zijn wel van hoge kwaliteit. Dit komt onder andere omdat de telefoons uitgerust zijn met het besturingssysteem met de naam Android, dat erg goed werkt en vele verschillende functies kent. De nieuwste telefoon van Samsung is de Samsung Galaxy S8. Echter, omdat Samsung zich steeds verder ontwikkelt, wordt er ook van dit merk op korte termijn een nieuw toestel op de markt verwacht.

De HTC

Een iets minder bekende telefoon op de zakelijke markt, is de HTC. De HTC gebruikt niet het besturingssysteem Android, maar heeft een besturingssysteem dat door Microsoft ontwikkeld is. Vind je het prettig om met Microsoft te werken, bijvoorbeeld omdat je ook een Microsoft computer hebt, dan is deze telefoon zeker een aanrader. De nieuwste telefoon van HTC is de HTCU11. Ook goed om te weten: telefoons van HTC zijn over het algemeen goedkoper dan Apple telefoons en Samsung telefoons.

De beste zakelijke telefoon kiezen

Welke zakelijke telefoon het beste bij jou past, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan jouw voorkeuren voor het design van de telefoon, maar ook aan de functie-eisen die je aan jouw zakelijke telefoon stelt en het budget dat je hebt om een nieuwe telefoon te kopen. Door alle telefoons van Apple, Samsung en HTC met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf de zakelijke telefoon die het beste bij jou past.

Aanbevolen artikelen