Waarom jij een drone moet hebben

Iedere man zijn eigen drone

Het heeft even geduurd maar een drone is inmiddels betaalbaar voor iedereen, ook voor jou. Je hebt nog geen drone? Ok, dan leggen we je even uit waarom ook jij een drone zou moeten hebben.

Evenementen bezoeken

Ook dit jaar wilde je naar dat festival of optreden van die gave band, maar het is je weer niet gelukt om aan kaarten te komen. Vrienden die er wél heen gaan mogen geen video-opnames of foto’s maken. Voor jou is dit geen probleem meer. Je stuurt je drone de lucht in en rechtstreeks naar het festivalterrein. Dit is waarschijnlijk al reden genoeg voor jou om Droneland te bezoeken. Let op: jouw drone mag niet boven grote menigtes vliegen, maar van korte afstand krijg je vast ook mooie opnames.

Terug vliegen in plaats van terug lopen

Na een wandeling in een natuurgebied of in de duinen stap je in je auto en ontdek je dat je portemonnee of horloge kwijt bent. Dat is balen zeg, kan je dat hele takke-eind nog eens lopen. Nee joh, je laat je drone vanaf je auto de omgekeerde route vliegen. Je blijft gewoon chill bij de auto staan tot jouw drone ‘m heeft gesignaleerd.

Verdwaald?

Echt stoer is het niet maar iedereen kan een keer verdwalen. Heel slecht aangegeven, kan je later altijd nog zeggen natuurlijk. Maar daar sta je dan. Wat is noord, wat is zuid? Waar is die zon als je ‘m nodig hebt? Relax, want hoe makkelijk is dit als je een drone hebt? Je laat hem opstijgen en binnen de kortste keren zie je precies waar je je bevindt, en waar je heen moet natuurlijk.

Huisdier weggelopen

Behalve jij kan ook je huisdier een keer verdwalen uiteraard. Of misschien heeft hij een soortgenoot van het andere geslacht ontmoet. Hoe dan ook: je wil graag weten waar hij is. Nu hoef je niet meer zelf die hele wijk rond te sjokken. Jouw drone doet het werk voor jou, scant zuiver en snel, straat voor straat. Jij kan relaxed met een biertje in je tuinstoel blijven zitten. Droneland maakt ook dat laatste mogelijk voor jou, gaaf hè?

Dus kom nu maar rap uit je mancave en ga naar de winkel, of surf vanuit je mancave naar de webshop natuurlijk.

Aanbevolen artikelen