Slim sporten anno 2021

smartwatch

De slimste manieren om te sporten anno 2021

Wil jij slim sporten anno 2021? Er zijn diverse sportgadgets op de markt waardoor jij op een veel slimmere manier kunt sporten, zoals de smartwatch van Horloge.nl. Wij zochten uit welke gave sportgadgets er anno 2021 zoal zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en start ook met slim sporten met deze gave gadgets!

Kies voor een smartwatch

Met een smartwatch kun je zowel oproepen aannemen als berichten lezen tijdens het sporten. Verwacht geen accessoire die teveel op een gadget lijkt, want er zijn ook ontzettend leuke dameshorloges voor tijdens het sporten verkrijgbaar. Wil je graag je activiteiten bijhouden, dan raden we je een activity tracker erbij aan.

Koop een activity tracker

Met een activity tracker kun je jouw bewegingen meten via een speciale armband. Deze armband houdt bij hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrand hebt en hoe je slaapritme is. Ook kan het meldingen geven van appjes of sms’jes op je smartphone. Wil je graag je activiteiten en voortgang bijhouden, dan is een activity tracker zeker iets voor jou. Het helpt je om net even wat beter aan je doelen te werken en vooruit te komen.

Draadloos springtouw

Met een draadloos springtouw kun je eenvoudig thuis sporten zonder bang te zijn dat je dingen breekt. Er zit ook een speciale teller op dit springtouw die niet alleen het aantal sprongen telt, maar ook de calorieën die je verbrand hebt.

Verstelbare kettlebells

Verstelbare kettlebells en halters maken dat je thuis eenvoudig kunt sporten zonder teveel ruimte in beslag te nemen of diverse gewichten te hoeven kopen. Je hoeft slechts aan de knop te draaien en je kunt beginnen met sporten.

Hartslagmeter

Ook een hartslagmeter is een fijne gadget. Deze kun je via Bluetooth eenvoudig aan je sporthorloge, smartphone of fietscomputer koppelen. Je hebt de keuze uit diverse programma’s om een betere conditie te krijgen of juist af te vallen.

Sportoordopjes

Sportoordopjes zijn gadgets die zeker niet mogen ontbreken tijdens het sporten. Er is niets fijners dan lekker naar je favoriete muziek luisteren tijdens het sporten. Sportoordopjes zijn speciaal voor tijdens het sporten ontwikkeld en zijn dan ook spatbestendig. Je zal een krachtig geluid ervaren, waardoor je net wat harder kunt sporten.

Voor welke slimme gadgets ga jij tijdens het sporten? Ga eens op zoek naar deze slimme gadgets en zoek uit welke het beste bij jou passen.

Aanbevolen artikelen