veilig op reis met een telefoonhouder!

Met een telefoonhouder ben je uiteindelijk toch veiliger op de weg. Veiliger voor jezelf en je medeweggebruiker en bovendien blijf je op deze manier gevrijwaard van buitengewoon hoge boetes als de politie je betrapt met de telefoon in je hand. Hoe je het ook wendt of keert, het gebruik van een telefoonhouder is veel veiliger en goedkoper.

Een telefoonhouder voor elk merk en elk type telefoon

Nee, smoesjes om toch met je telefoon in je handen te rijden zijn er niet meer, want er is tegenwoordig een telefoonhouder voor elk merk en elk type telefoon. Met een telefoonhouder kun je de telefoon bijvoorbeeld op het raam van de auto bevestigen met behulp van een zuignap. Het ventilatierooster is daarnaast ook een geschikte plaats voor je telefoonhouder.

Bij ventilatierooster blijkt de ideale hoogte

De raamhouder is de meest populaire onder de beschikbare houders. Deze houders plaats je vrij simpel op het raam met de bekende zuignap. Over de telefoon hoef jij je geen zorgen te maken, want de telefoon zit heel stevig geklemd. Ook de al eerdergenoemde houders in combinatie met het ventilatierooster stijgt in achting bij gebruikers van telefoonhouders. Voordeel van de telefoonhouder bij het ventilatierooster is de ideale hoogte. Het belemmert je zicht niet – iets dat op het raam nog weleens het geval kan zijn of voor net iets te veel afleiding zorgt- en heeft de juiste hoogte om bijvoorbeeld een navigatieprogramma als Google Maps op je telefoon gemakkelijk te kunnen blijven gebruiken.

Het anti slip matje

Je kunt als we het hebben over de bijzondere telefoonhouders uiteraard ook gewoon kiezen voor het anti slip matje; even simpel als effectief. Je legt het anti slip matje ergens op het dashboard en omdat de telefoon als het ware vastgezogen wordt aan het anti slip matje, blijft hij keurig liggen, hoe vaak je een rotonde ook neemt of hoe scherp een bocht dan ook is. Tegenstanders van deze telefoonhouder menen dat de telefoons te veel lijden als er felle zon op het raam komt, maar dit is bewezen niet het geval. Bovendien zoek je uiteraard het best denkbare plekje op voor de telefoonhouders.

Aanbevolen artikelen