De beste 3 zakelijke smartphones in 2020

de nieuwste gadgets

Echte mannen, mannen met stijl dus, zorgen ervoor dat ze rondlopen in nette kleding en de juiste tech-middelen bij zich hebben. Als zakenman wil je netjes en eigentijds voor de dag komen. Naast keurige kleding mag ook een stoere, geavanceerde smartphone niet ontbreken onder de de nieuwste gadgets van de moderne man. Maar waar moet je op letten als je een goede mobiele telefoon zoekt? En welke drie zakelijke smartphones zijn nu het beste? De onderstaande drie modellen staan bekend als de nieuwste gadgets onder zakelijke mannen.

Aandachtspunten als je een goede zakelijke smartphone zoekt?

Mannen met stijl die op zoek zijn naar de nieuwste gadgets, stellen uiteraard hoge eisen aan hun zakelijke smartphone. Een eerste belangrijke aandachtspunt is hierbij de accuduur. Je kunt nog zo’n geavanceerd model smartphone hebben, als de accu snel leeg raakt heb je niet aan het toestel op een zakenreis of tijdens een langdurende vergadering. Zoek daarom een telefoon met een batterijduur van minimaal 9 uur. In de tweede plaats is het belangrijk dat je voldoende werkgeheugen hebt. Wanneer jouw smartphone met een paar zware apps al langzamer wordt of zelfs begint te haperen, heb je te weinig capaciteit. Ten slotte is het belangrijk om goed na te denken over Android of iOS als besturingssysteem. Wie kiest voor Android, heeft de keuze uit veel merken en toestellen, zoals Samsung, Huawei, Sony of Motorola. Ook is er veel keuze an apps en is Android gebruiksvriendelijk. Wie gaat voor een iOS komt bij Apple uit. Dat betekent minder keuze, maar wel een hogere veiligheid. Want ruim 97 procent van alle malware is gericht op Android-toestellen.

1. Samsung Galaxy S10+

Een uitstekende smartphone voor mannen met stijl is de Samsung Galaxy S10+. Deze Samsung is een 6,4 inch Android-telefoon met snelle hardware, veilige behuizing en uitstekende camera’s. Wil je veel opslagcapaciteit, kies dan voor een werkgeheugen van 512 GB. Een nadeel van dit toestel is wel dat d vingerscanner niet altijd soepel werkt.

2. Apple iPhone 11 Pro Max

Een ander efficiënt zakelijk toestel is de Apple iPhone 11 Pro Max. Deze smartphone is vooral populair vanwege zijn razendsnelle A13 Bionic processor en het kraakhelder displayscherm. De accuduur is meer dan een werkdag mee. Nadelig is dat er geen toestel met 128 GB beschikbaar is.

3. Huawei P30 Pro

Ten slotte is ook de Huawei P30 Pro een aanrader. Deze smartphone heeft net als de iPhone 11 Pro Max een lange accuduur en houd het dus lang vol als je op pad bent. De biometrisch ontgrendeling werkt perfect. Een minpunt is dat een notificatie LED ontbreekt.

Aanbevolen artikelen