Je hebt een garage nodig voor je auto, maar hebt geen zin in een verbouwing

houten garage kosten

De vorige eigenaar van jullie woning had de nodige verbouwingen aan huis doorgevoerd. Dat was een groot voordeel, want het bespaarde jullie voorlopig veel werk en geld. Jullie hoefden namelijk geen grote renovaties te ondernemen voordat jullie je intrek konden nemen. De keuken en badkamer waren nog geen vijf jaar oud en de vloer in de woonkamer was vorig jaar pas gelegd. Zodoende dat jullie nog een flinke tijd vooruit kunnen. 

Ook de garage was in het verleden omgebouwd tot een hele degelijke kantoorruimte. Daar was je best blij mee, want alles wat je nodig had om thuis te kunnen werken was in deze ruimte aanwezig. Er waren genoeg stopcontacten, er was meer dan genoeg ruimte voor je tekentafel  en er viel meer dan genoeg licht binnen door de grote ramen met dubbel glas, daar waar voorheen de garagedeur had gezeten. 

Je wilt je auto beschermen tegen weersomstandigheden zoals vorst en zon

Het enige nadeel van deze situatie was, dat je niet langer een eigen garage had. En met de winter in het vooruitzicht, met veel regen, vallend blad en vorst, maakte je je toch een beetje zorgen over wat dat voor gevolgen zou hebben voor je nieuwe auto. Voorheen had je altijd de beschikking over een garage gehad, dus je kon je auto altijd binnen kwijt, je voertuig behoedend voor de effecten van het weer. Want ook de felle zomerzon heeft zijn invloed op bijvoorbeeld de bekleding en de vele rubberen toepassingen rond ramen en deuren. 

Je ziet het echter niet zitten om een nieuwe extra garage te bouwen, naast je tot kantoor omgebouwde garage. Dat is ook een beetje dubbel op. Maar toch wil je graag kijken of je een andere oplossing kunt vinden, zodat je je auto minstens onder een afdak kan plaatsen, om deze daarmee toch degelijk te kunnen beschermen tegen de verschillende seizoenen. Als je ergens zuinig op bent is het namelijk je auto, dus om deze het hele jaar buiten te laten staan, is toch iets wat je liever wilt voorkomen. 

Een houten garage is makkelijk te monteren en te koop voor een scherpe prijs

Je werd er door een bekende op attent gemaakt dat het ook een makkelijke oplossing is om een houten garage te laten bouwen. Een houten garage is in principe niet meer dan een houten schuur, maar wel speciaal ontworpen om je auto in kwijt te kunnen. Je kunt op deze manier een snelle en relatief voordelige oplossing vinden om je auto binnenshuis te kunnen parkeren. En de kosten houten garage zijn heel toegankelijk en beter dan verwacht. 

Je hebt in principe genoeg ruimte in de tuin om een houten garage te plaatsen. Het voordeel van de houten garages is dat ze op maat geleverd kunnen worden. Een grotere auto heeft misschien een iets hoger dak nodig. Dit is echter geen probleem, omdat er eenvoudig extra een of meerdere extra balklagen zijn te plaatsen. Op deze manier kun je er dus zeker van zijn dat je altijd de juiste ruimte hebt om jouw auto probleemloos binnen te parkeren. Daarnaast zijn de houten garages voorzien van een of twee houten draaideuren van hoge kwaliteit. 

Omdat er verschillende modellen leverbaar zijn, is er altijd wel een garage te vinden die aansluit op jouw wensen. Ook volledig op maat gemaakte garages naar speciaal ontwerp zijn te bestellen. Met de plaatsing van een houten garage kun jij voor een scherpe prijs een plaats regelen waar jij je auto kwijt kunt en hoef je niet bang te zijn dat je een extra garage moet gaan laten bouwen.

Aanbevolen artikelen