Met deze outdoorschoenen ga je perfect uitgerust het wandelseizoen in 

De lente is weer aangebroken en dat is ook goed nieuws voor alle fanatieke wandelaars! In het voorjaar komt de natuur weer in bloei en komen alle dieren uit hun winterslaap. Dat maakt dit seizoen tot een van de mooiste jaargetijden om er al wandelend op uit te trekken. Heb jij ook het goede voornemen om je benen in de aankomende periode weer heerlijk te strekken? Naast soepel vallende en ademende kleding, kun je daar natuurlijk wel een paar goede wandelschoenen bij gebruiken. Graag inspireren we je met de tijdloze ECCO wandelschoenen waarmee je goed uitgerust én stijlvol gekleed op pad gaat.

Goede stabiliteit, comfort en pasvorm

Op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en pasvorm, heeft het Deense merk al sinds de jaren zestig een naam hoog te houden. De Ecco-filosofie luidt dat iedere schoen de voet op een ultieme manier moet volgen. De ontwerpers maken hun designs op basis van de gegevens van voetbewegingen van duizenden personen. Hun zintuigen staan voortdurend op scherp om tot nieuwe inzichten te komen die de stabiliteit, het comfort en de pasvorm van de schoenen verder optimaliseren. Ook zoeken zij continu naar vernieuwende materialen die de Ecco schoenen mooi én comfortabel maken. Vaak worden de verschillende modellen vervaardigd van het leer van de Yak; een dier dat op de toppen van het Himalayagebergte leeft. Het leer is heel zacht en maar liefst drie keer zo sterk als normaal leer, omdat de huid van de Yak uiterst dunne collageenvezels bevat. Leuke bijkomstigheid is dat je een fraaie gedragen-leer-look ziet verschijnen, naarmate je de schoenen langer draagt.  

Welke wandelschoenen vind je in de voorjaarscollectie van ECCO?

Als je van plan bent om dit voorjaar veel naar buiten te gaan, vind je in de voorjaarscollectie van 2023 volop ECCO schoenen voor dames en heren die zich hier perfect voor lenen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de eigentijdse ECCO ULT-TRN W lage outdoorschoenen voor dames en de ECCO ULT-TRN M lage outdoorschoenen voor heren. De lichtgewicht oversized zool geeft deze modellen vorm en hoogte, terwijl de lederen textuur voor minimalistische diepte en complexiteit zorgt. De uiteenlopende modellen zijn perfect te combineren met sportieve wandelkleding. Ook de ECCO Multivent modellen zijn zeer geschikt voor fanatieke wandelaars. Deze vlotte sneakers met Gore-Tex Surround zijn waterdicht en hebben een goed ademend vermogen. Je voeten blijven droog en comfortabel omdat warmte en transpiratie dankzij deze producttechnologie direct worden afgevoerd. Zelfs bij hogere temperaturen.

De Multivent sneakers worden uitgevoerd in een combinatie van nylon en nubuck. Omdat ze een uitneembaar voetbed hebben, kun je er eventueel je eigen zooltjes in dragen. Met welke ECCO outdoorschoenen leg jij deze lente een mooi wandelgebied aan je voeten?

Aanbevolen artikelen