Wat zegt je horloge over jou?

Er is iets speciaals aan de persoonlijkheid en vertoning van iemand met een horloge aan de pols. Designers, artiesten, muzikanten en mensen die zich een interessante horloge kunnen permitteren, hoe interessanter ze zijn hoe interessanter het horloge of hun verhaal achter de aanschaf daarvan. Dus wat zegt je horloge over jou? Lees verder.

Om de juiste keuze te maken bij het kopen van een uurwerk, moet je oog hebben voor details. Het bandje, de cijfers en de vorm maken het horloge speciaal en compleet.

Business horloge.

Als businessman of businesswoman schaf je een business horloge aan die het beste bij jouw karakter past. Een horloge dat aan jouw businesspartner de indruk geeft dat jouw tijd van essentieel belang is en dat je er bent om businessdeals te sluiten, dus geen lang gepraat over koetjes en kalfjes.

Horloge voor bij een maatpak.

Voor belangrijke en zakelijke meetings is niet alleen een perfect zittende Tuxedo van essentieel belang maar een zakelijke herenhorloge mag niet ontbreken. Het horloge voor bij een maatpak, hoort juist rond, strak en klassiek te zijn.

Zakelijke herenhorloge.

Een zakelijke herenhorloge mag zeker niet ontbreken in je collectie. Een klok die je zowel met een casual outfit als een zakelijke outfit kan combineren. Zakelijke horloges stralen kracht uit en zijn meestal smal en strak. Ben je een zakenman kies voor een uurwerk dat discreet is, je status bepaalt en jouw een goed gevoel geeft.

Het is ideaal als je verschillende horloges hebt voor verschillende aangelegenheden, maar als je er een met karakter wil, kies dan voor een herenhorloge dat met elke outfit te combineren is. En vooral een dat past bij je persoonlijkheid.

Een horloge kan bepalen of jij een selfmade of een trendvolger bent en een gentleman of een ladies man bent.
Dus, wat zegt je horloge over jou?

Aanbevolen artikelen