Verzekerd zijn van een afwisselende baan? Word financieel medewerker

Houd jij graag het overzicht, heb je een uitstekend cijfermatig inzicht en kun je goed plannen? Dan is de kans groot dat jij uitstekend uit de voeten komt als financieel medewerker. Ben je op zoek naar een dynamische baan en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Een full service uitzendbureau met vacatures in West-Friesland heeft altijd de ideale vacature voor financieel medewerker binnen bereik. Je vindt er financiële vacatures in verschillende branches en op allerlei niveaus. Omdat een uitzendorganisatie beschikt over een groot netwerk, vind je zowel verder weg als dichtbij huis allerlei interessante vacatures. Er zijn immers overal bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar financieel medewerkers. 

Wanneer ben je geknipt voor de vacature van financieel medewerker?

• Je werkt nauwkeurig en precies en zorgt er graag voor dat alles klopt;

• Je vindt het leuk om cijfers te analyseren en tot achter de komma uit te zoeken;

• Je beschikt over kennis van boekhoudsoftware;

• Je beschikt over minimaal een MBO-opleiding in de richting van financiële administratie;

• Je kunt zelfstandig werken en je bent ook een collegiale teamspeler;

• Je gaat integer en correct om met vertrouwelijke informatie; 

• Je goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden als financieel medewerker?

Het aanbod aan vacatures voor financieel medewerker is ontzettend gevarieerd en dat geldt dus ook voor de bijbehorende banen. In dit beroep richt je je in de basis op het financiële gedeelte van de administratieve werkzaamheden binnen een organisatie. Het doen van de boekhouding is altijd een wezenlijk onderdeel van je takenpakket. Het beheer van de debiteuren en de crediteuren, het verwerken van afschriften en het inbrengen van data in de boekhouding, zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden die dagelijks verricht. Een afwisselende baan is dus gegarandeerd. Vind je het ook leuk om contact te hebben met mensen? Als financieel medewerker voer je ook gesprekken met leveranciers, klanten en banken over kredieten en betalingen.

Solliciteren bij een uitzendbureau in West-Friesland 

Heb je de ideale vacature voor financieel medewerker of een andere functie in de financiële sector op het oog? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij een full service uitzendbureau in Heerhugowaard of Hoorn en dan is de kans groot dat je binnenkort al aan de slag kunt. Kun je de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod vinden? Je bent van harte welkom op een van de vestigingen van het uitzendbureau. Daar nemen de bevlogen intercedenten alle tijd om kennis te maken met jouw talenten en competenties, zodat zij bij hun opdrachtgevers de ultieme droombaan voor je kunnen vinden.

Aanbevolen artikelen