Met deze schoenen kun je goed voor de dag komen op kantoor

Als stijlvolle werknemer draag je graag de juiste kleding op kantoor. Schoenen maken de man, maar welke zijn nou echt geschikt voor op kantoor?

Kies de juiste kleur

Kies de juiste kleur voor je schoenen om je kledingstijl af te maken. Zwarte nette schoenen zijn vrij standaard, maar wellicht wil je meer out-the-box denken en kies je voor Sacha veterschoenen. In deze collectie kan je allerlei schoenen vinden met diverse kleuren, patronen en materialen. Zo is er in ieder geval zeker iets wat bij jou zal passen.

Materialen

Schoenen heb je in diverse materialen. Bij Sacha vind je zeer stijlvolle veterschoenen met uiteenlopende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schoen met een ‘snakeskin’: dit zijn schoenen die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn en hebben een opvallend schubben patroon. Iets waar je zeker de show mee zult stelen. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van leer zijn de schoenen erg duurzaam en gaan zeker enkele jaren mee. Wanneer je in een bedrijf werkt waarin veel extraverte persoonlijkheden aanwezig zijn, kan je eens kijken voor rieten veterschoenen van Sacha. De buitenkant hiervan is gemaakt van textiel en heeft een rieten motief. Stijlvol en uniek voor op kantoor dus.

Situatie

Bekijk ook altijd of je schoenen vindt die passend zijn voor bepaalde situaties. Loop je veel, kies dan voor wat sportieve schoenen. Zo voorkom je dat je op een gegeven moment je je schoenen zat bent en last krijgt van je voeten. Je kunt kiezen uit diverse voeringen en zolen, laat je dus zeker inspireren door het aanbod van casual schoenen en de nette varianten voor je meetings en andere afspraken. Voor elke situaties zul je dan een stijlvolle representatie geven.

Schoenen onderhouden

Wanneer je leuke lederen schoenen hebt, is het van belang om deze goed te onderhouden zodat ze hun glans en uitstraling behouden. Dit betekent regelmatig vuil verwijderen en schoenen was erop doen zodat ook het leer soepel blijft.

 

Aanbevolen artikelen