Voor iedere gelegenheid een ander horloge

stijlvol horloge bij pak

Een goed horloge maakt elke outfit compleet. Het zegt ook veel over wie jij bent als man. Daarom kiest een iemand bijvoorbeeld voor een g-shock en de ander voor een Rolex. Toch is het geen goed idee om elke outfit met hetzelfde horloge compleet te maken. Sterker nog, dit lukt je bijna niet. Het is juist goed om verschillende modellen altijd klaar te hebben liggen.

Een horloge voor dagelijks gebruik

Het belangrijkste horloge in je collectie is natuurlijk het horloge voor dagelijks gebruik. Dit komt niet perse omdat dit het mooiste of duurste item is. Het is echter wel het model dat het vaakst om je pols te vinden is. Je draagt het bij je casual outfit waarin je naar kantoor gaat, maar ook in het weekend wanneer je langs de lijn staat te kijken naar de voetbalprestaties van je zoontje. Dit horloge moet dus ook wel tegen een stootje kunnen. Dat maakt een g-shock horloge hier dus ook erg geschikt voor.

Stijlvol naar evenementen gaan

Een horloge dat gekenmerkt wordt door iets meer detail is wat je draagt naar speciale gelegenheden. Wanneer je bijvoorbeeld een avond uitgaat. Het is het soort horloge dat mooi staat bij je pak. Het is elegant en valt niet direct op. Wanneer het oog van anderen er echter wel op valt, dan zien zij direct dat je smaak hebt en van goede kwaliteit houdt. Dit horloge draag je dus ook maar heel af en toe om te benadrukken hoe waardevol dit item in jouw garderobe is. De duurdere modellen zijn hier het meest voor geschikt te noemen.

Praktisch in gebruik

horloge voor sporten

Of je nu iemand bent die houdt van hardlopen, of juist graag met de gewichten duwt en trekt, je kunt dit niet met je gewone horloge om je pols doen. Al is het alleen al omdat je actief en intensief bezig bent. Een sporthorloge dat je gebruikt op weg of in de sportschool moet dus vooral praktisch zijn. Het is gemakkelijk af te lezen. Ook is het vaak zo dat het enkele extra functies heeft. Dit zijn functies die het sporten kunnen ondersteunen. Denk aan het meten van enkele lichaamsfuncties. Dit wordt meer en meer de standaard.

Een horloge om een goede indruk te maken

Tot slot is er nog het model dat altijd klaar ligt om je te helpen in belangrijke situaties. Dit is het echte pronkstuk van je collectie. Het is het horloge dat je draagt wanneer het ergens om gaat. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke zakelijke meeting. Je kunt dan niet met je sporthorloge of je dagelijkse horloge verschijnen. Je hebt daarvoor een horloge klaarliggen dat jou net dat beetje extra uitstraling geeft. Het is de manier waarop jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Hier gebruik je de echt bijzondere modellen alleen maar voor.

Aanbevolen artikelen