kamerplant als cadeau

Kamerplanten zijn net zo leuk om cadeau te doen als een mooie bos bloemen, chocolade of een fles drank. Kamerplanten fleuren een interieur op voor een lange tijd (bij goede verzorging) en je hebt er iedere dag plezier van, zolang je de plant in het interieur hebt staan. Maar wanneer zou je kamerplanten als cadeau kunnen doen en hoe zorg je dat een plant heel overkomt bij de ontvanger? We geven je in dit blog wat tips.

Welke kamerplant past bij het cadeau?

Kamerplanten als cadeau, altijd een goed idee. Maar voor welke situatie zou je een kamerplant kunnen geven, die ook nog eens leuk in pot wordt gegeven? Geef een kamerplant cadeau…

  • voor een verjaardag
  • bij een behaalde prestatie of een andere felicitatie
  • als bedankje
  • voor een housewarming

Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden. Wanneer zou jij een kamerplant cadeau doen? Het ligt er aan waar je bestelt, maar bestel je online bij Regiobloemist, dan kun je een bijpassende pot vinden.

De verzorging van kamerplanten

Heb je je kamerplant besteld, dan is het wel belangrijk om wat tips mee te geven voor de verzorging van de plant. Dit kun je bij op een persoonlijk kaartje schrijven, maar vaak bevat de opgestuurde plant een bijpassend kaartje met de precieze verzorging van de plant. De verzorging per plant scheelt enorm. De een heeft meer water nodig dan de ander. Ontstaan er toch bruine of gele vlekken of bladeren, verwijder deze dan. Het scheelt de plant weer veel moeite en energie als het die dorre bladeren niet meer hoeft te voorzien van water en voeding. Daarnaast kan het zijn dat een kamerplant voeding nodig heeft, vaak is dat eens per twee weken.

Bestel kamerplanten online

Kamerplanten zijn altijd goed om cadeau te doen. Eenvoudig kamerplanten bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. De samenwerking met de regionale bloemisten zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website van Regiobloemist en bekijk het aanbod kamerplanten en bijbehorende potten. Een kamerplant versturen naar Duitsland, dat kan via Regionsflorist!

Aanbevolen artikelen