patchkast

Kent u de term patchkat of serverkast al? Deze kast beschermt uw server tegen schade. Ondanks dat het een belangrijk onderdeel is van uw totale netwerkoplossing, staat een patchkast vaak onder een bureau en wordt er maar weinig naar omgekeken. Een patchkast is echter zoveel meer dan alleen een omhulsels van uw server. De patchkast helpt onder andere bij het tegengaan van oververhitting. Ook helpt een patchkast u uw netwerkoplossingen op een georganiseerde manier op te bergen. Tegenwoordig zijn er verschillende uitvoeringen en afmetingen van patchkasten te vinden, dus er is altijd wel een patchkast die bij uw ruimte past. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een patchkast.

Het uiterlijk van een patchkast

Heeft u al een idee over hoe een patchkast eruit ziet? Waarschijnlijk ziet u een hoge vierkante kast voor u die onder het bureau past. Dit klopt, er zijn echter nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld een mini patchkast. Heeft u al eens gehoord van wandpatchkasten? Dit zijn patchkasten die gemakkelijk aan de wand te bevestigen zijn. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een patchkast te vinden die bij uw interieur past. Naast alle mogelijkheden voor de buitenkant, zijn er ook diverse opties voor het binnenwerk van de kasten. Heeft u legborden, haken voor bekabeling of een extra stekkerdoor nodig? Dit is mogelijk. Heeft u al een keus gemaakt tussen een glazen deur of een geperforeerde deur? Bij een moderne patchkast is er natuurlijk gedacht aan goede ventilatie en koeling om uw servers te beschermen tegen oververhitting. Met een mooi design kunt u in het vervolg met plezier naar uw patchkast kijken.

Hulp nodig?

Door de vele mogelijkheden is het soms lastig om een keuze te maken. Twijfelt u of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een patchkast? Neem dan gerust contact op met de experts van Serverkast.com. Zij zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Deze experts kennen het aanbod door en door en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van de patchkasten. Kijk gerust rond in de online webshop en selecteer uw keuzes stapsgewijs of maak gebruik van het handige zoekfilter. Op deze manier vindt u snel en gemakkelijk de juiste patchkast.

Aanbevolen artikelen