Brownie points scoren bij je partner? We got you!

brownie points scoren

Hoor je het in Keulen donderen als je “brownie points” hoort? Brownie points zijn een Amerikaans gegeven en zijn een soort van “sociale munt” of punten die je kan verdienen voor lieve gunsten die je doet voor een ander, vaak je partner. Vanwaar de term precies komt, is nog niet duidelijk. Er zijn wel heel wat theorieën, zoals “brown vouchers” die je kon winnen bij de Saturday Evening Post. Een andere theorie is dat het komt van de Amerikaanse girl scouts, de Brownies, bekend om hun liefdadigheidswerk. We laten de etymologie even achter ons, en zoomen in op hoe je brownie points kan verdienen. Ready?

Attentvolle cadeaus of complimenten

Attentvolle en spontane cadeautjes: het is moeilijk voor ons allemaal, maar je partner wordt er zo gelukkig van. Zorg ervoor dat je lieve complimenten geeft bij het ontbijt of avondeten, of geef af en toe een klein cadeautje. Dit hoeft ook helemaal niet duur of vaak te zijn, het belangrijkste is dat het onverwacht is, en met veel liefde wordt gegeven. Enkele voorbeelden? Kom na het werk met een heerlijke sushi schotel thuis om samen van te genieten, neem haar in het weekend mee naar jullie favoriete stad of laat haar kiezen hoe je de avond met jullie tweetjes invult. Bij een langere tijd apart, kan je een lief berichtje sturen. Of na een lange week, is een bemoedigend kaartje misschien alles wat ze nodig heeft.

Verwennen en tijd voor haar

Brownie points verdien je ook onder de lakens. Een verwenmoment met zoenen, een massage of seks wanneer zij de touwtjes in handen neemt: allemaal perfecte manieren om haar te verwennen. Voor veel vrouwen is een latere ejaculatie ook belangrijk, samen met stimulatie van de clitoris. Je vindt online heel wat clitorisstimulators, maar je kan ook zelf sekstoys gebruiken om je ejaculatie uit te stellen. Zo kan je via masturbatie je orgasme leren uitstellen via een kunstvagina. Zo kan je jouw (en dat van je partner) genot trainen én verbeteren.

Leer de love language van je partner

Het wordt vaak gezegd dat veel vrouwen houden van lieve woordjes, of een diep lang gesprek. Het clichématig beeld van mannen is dat zij hier niet zo van houden, en ook niet goed in zijn. Maar dit is niet per se waar, leer daarom elkaars love language. Zo vindt je partner aanmoedigende woorden misschien helemaal niet belangrijk als haar love language quality time of physical touch is. En misschien ben jij wel the man of words omdat je zelf zo van words of affirmation houdt, maar maakt het je partner veel minder uit. Door jouw liefdestaal en die van je partner te ontdekken, kan je gericht brownie points scoren. Ja hoor, ook bij het brownie points spel is een strategie van belang 😉

Aanbevolen artikelen