De sterkste verf voor vrijwel elke ondergrond

raptor liner

Een verf die hecht op praktisch alle oppervlakken? Als je denkt dat zoiets niet bestaat, heb je waarschijnlijk nog niet gehoord van Raptor Liner. Raptor Liner wordt ook wel de sterkste verf op de markt genoemd. En behalve dat het geschikt is voor bijna elke ondergrond, heeft het nog een groot aantal andere positieve eigenschappen. Raptor Liner behoort niet voor niets tot de meest verkochte verfsoorten.

Van kunststof tot metaal

Met Raptor Liner haal je een verf in huis, die zich leent voor de meeste gangbare materiaaltypes. Een van de weinige materialen die wat minder geschikt is voor deze verf is rubber. Maar wil je blank of geverfd metaal, aluminium, polyester of een andere kunststof, cement, beton, hout of baksteen van een kleur of andere kleur voorzien? Dan is Raptor Liner een goede keuze. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je het op de juiste manier aanbrengt. Dat wil zeggen dat je het te schilderen oppervlak meestal eerst moet worden ontvet en daarna geschuurd. Afhankelijk van de materiaalsoort breng je vervolgens één of twee lagen primer aan, die je 15 tot 20 minuten laat drogen. Daaroverheen schilder je ten minste twee lagen Raptor Liner, met tussenpozen van 60 minuten om het te laten drogen.

Raptor Liner: antiroest, waterdicht en kleurvast

Een bijkomend voordeel is dat Raptor Liner goed bestand is tegen uiteenlopende aantastingen. Het staat bekend als een echte anti roest verf en beschermt verder tegen krassen, vuil, corrosie, chloor, zout en hoge temperaturen. Daarnaast is het een waterdichte verf. Het wordt dan ook veel gebruikt voor het schilderen van boten. Dankzij de basis van urethaan dicht het scheurtjes, putjes, kleine poriën, krassen, gaatjes en verbindingen uitstekend af. De urethaanbasis zorgt er tevens voor dat Raptor Liner uv-bestendig is. Daarmee is verkleuring uitgesloten en blijft zwart dus gewoon zwart.

Duurzame verf voor

Door zijn goede eigenschappen is Raptor Liner de marktleider onder de verfmerken. Eenmaal aangebracht blijft het bovendien lang in goede staat. Met de juiste voorbereidingen, primer, spuitdruk, laagdikte en hoeveelheid lagen kan je over het algemeen jaren vooruit. In sommige gevallen ziet het schilderwerk er na tien jaar nog steeds als nieuw uit. Dus zoek je een anti roest verf en waterdichte verf, die ook nog eens duurzaam is? Dan is Raptor Liner zeker het proberen waard.

Aanbevolen artikelen