De leukste cadeaus voor jouw vriendin of vrouw

cadeau voor vrouw

Natuurlijk is iedere dag de dag om jouw geliefde te verrassen, maar wanneer zij jarig is dan wordt er als partner toch wel iets van je verwacht. Haar verjaardag is de ideale dag om haar eens flink in de watten te leggen. Veel mannen denken er vaak niet eens goed over na wat een mooi cadeau is voor haar. Laat haar zien dat jij daarop een uitzondering bent.

Wat verwacht zij van jou?

Voor veel vrouwen is het cadeautje op zich niet eens zo heel belangrijk. Het cadeau is leuk, maar eigenlijk minder belangrijk dan het gevoel:

  • Laat haar zien dat je haar heel speciaal vindt;
  • Laat haar zien dat zij alles voor jou betekent;
  • Laat haar zien dat je de moeite hebt genomen voor een originele verrassing.

Een andere goede tip is om in te spelen op de emoties van je vriendin. Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen van tevoren al laten doorschemeren dat je een grote verrassing hebt voor haar. Hierdoor wordt de spanning alvast wat opgebouwd. Lijkt je dat niks en ben je bang dat ze de hele week gaat zitten vissen naar jouw verrassing? Dan kun je ervoor kiezen om haar die dag te ‘ontvoeren’ naar een plek die speciaal is voor jullie beide. Hoe meer mysterie hoe liever vrouwen het hebben.

Ga er samen op uit in de natuur

Neem je vriendin mee voor een romantische wandeling in een prachtig winterlandschap en zorg dat jij een thermoskan met koffie of heerlijke chocolademelk mee hebt voor onderweg. Maak romantische selfies met haar op het strand of in het bos. Elke plek die maar belangrijk is voor jullie is goed. 

Speciale verrassingen voor haar

Wat dacht je van een heerlijke massage voor haar met alle verwennerij erbij die je maar kan bedenken. Wil je jezelf goed voorbereiden, dan kun je nog een massage cursus bekijken op internet. Heerlijke massageolie maakt het helemaal af. Natuurlijk kun je ook denken aan een massage met happy end voor haar! Kijk voor extra spanning eens naar een speeltje als cadeautje, je kunt vele leuke dildos kopen waar je haar direct extra mee kunt verwennen.

Wat je zeker niet moet doen

Kom niet af met een doosje chocolade en een bos bloemen. Dat is uiteraard lief bedoeld maar vreselijk afgezaagd. Huishoudelijke cadeaus zijn ook een no go. Niemand wil een nieuwe stofzuiger krijgen van haar geliefde. Verzin echt iets origineels zodat zij zich geliefd voelt, een verrassing waar ze nog vaak aan terug zal denken. 

Neem de tijd en let goed op

Neem gewoon eens de tijd voor het bedenken van een cadeautje, start hier niet op het allerlaatste moment mee. Er zijn zeker voldoende dingen te bedenken je moet er alleen even wat moeite voor doen. Wanneer je goed oplet zal ook zij in de loop van het jaar vast al wel een aantal keren aangeven wat ze graag wil hebben of wat ze leuk vindt. Zo wordt het bedenken van een origineel cadeautje voor haar verjaardag een stukje makkelijker.

Aanbevolen artikelen