Verbouwplannen? Wat dacht je van eerst container huren?

container huren

Je plannen zijn bijna klaar en je staat te popelen om te beginnen. De langverwachte verbouwing van je huis gaat eindelijk beginnen. Ga je alleen binnen in je huis verbouwen, neem je ook je tuin mee of plan je een aanbouw aan je huis? Wat je ook doet, je zult erachter komen dat een verbouwing meer tijd en moeite gaat kosten dan je van tevoren kon bedenken. Gelukkig heb je genoeg hulp ingeschakeld en is planmatig werken je niet vreemd. Weet je al wat je met het afval van je verbouwing gaat doen? We willen je wijzen op de grote voordelen van een container huren.

Een container huren voorkomt tijdverlies

Verpakkingsmateriaal, puin van de sloop van een oude muur, maar ook restanten van bouwmateriaal dat je niet meer nodig hebt. Bij je verbouwing komt veel meer afval vrij dan je voor ogen hebt. Dit afval ligt in de weg en maakt het verbouwen minder overzichtelijk. Je kunt uiteraard kiezen om al het afval dagelijks af te voeren in je aanhangwagen richting de milieustraat. Dat kan, afhankelijk van de aard van je verbouwing, zorgen voor meerdere ritjes per dag. De mensen die daarvoor moeten zorgen, kun je dan niet inzetten voor verbouwingswerkzaamheden. Tel maar eens op hoeveel tijd je per week kwijt bent met in- en uitladen en heen en weer rijden. Door een container te huren waarin al je bouwafval terecht kan, spaar je per week vele uren uit en is je verbouwing sneller klaar.

Een container huren en je bouwplaats overzichtelijk houden

Als je er niet voor kiest om een container te huren, moet je je bouwplaats of je verbouwingsruimte continu vrij houden van rommel en afval. Doe je dit niet, dan wordt de boel onoverzichtelijk en loop je het risico te struikelen en je te bezeren. Of je bent veel tijd kwijt met het verplaatsen van rommel, zodat je door kunt gaan. Op een opgeruimde bouwplek is het veel overzichtelijker en comfortabeler werken. Een paar keer per dag gooi je alle rommel en bouwafval gewoon in de container die je voor je huis hebt laten plaatsen. En zeg nou zelf, je geniet toch veel meer van de voortgang van je verbouwing als je alles zoveel mogelijk netjes houdt?

Welke huurcontainer kan he het beste gebruiken?

Je kunt een bouwcontainer eenvoudig en snel huren bij een ervaren en deskundig verhuurbedrijf. Bespreek met je buren dat je een parkeerplek voor langere tijd bezet moet houden. Bouwafval kun je het beste in een geschikte container voor bouwafval plaatsen. Werk je aan je tuin, dan huur je een container, geschikt voor tuinafval. Je container wordt gehaald en gebracht. Je hebt er in feite geen omkijken naar. Voor de meeste verbouwingen is het voldoende om een container te huren met een inhoud van 4 tot 6 kubieke meter. Er worden ook containers geleverd met een veel grotere inhoud. Is je container vol, dan is één telefoontje genoeg om hem snel op te laten halen en te legen. Loopt je verbouwing uit, dan spreek je een verlenging van je huurperiode af. Een container huren kost je inderdaad geld, maar deze investering verdient zich gegarandeerd terug.

Aanbevolen artikelen