Deze jeans voor mannen zijn onmisbaar

jeans voor mannen

Elke man heeft zijn eigen stijl, gelukkig maar. De ene man draagt graag een strakke jeans en de andere heeft graag wat bewegingsruimte. Maar welke must have jeans voor mannen zijn nu echt onmisbaar in je garderobe?

Essentiële basics

Een spijkerbroek vind je in ieders kledingkast terug. De volgende heren jeans top 3 kan je altijd dragen en sla je nooit een modeflater. Een ripped jeans moet je natuurlijk niet dragen naar een gala event, maar kan wel perfect voor semi-casual gelegenheden.

1. Worn out jeans

Een ripped jeans is hip! Daarom vinden wij dat elke man zo’n spijkerbroek wel in zijn kledingkast moet hebben. Deze denim is perfect voor bijna elke gelegenheid: van uitgaan over thuis lekker chillen tot elke andere gelegenheid waarvoor je niet opgekleed hoeft te zijn. In elke winkel kan je wel zo’n worn out, ripped jeans kopen maar het is natuurlijk veel cooler wanneer je ‘m zelf afdraagt. De worn out denim kan je leuk combineren met een leuk hemdje, een wollen trui en stoere boots. Maar een paar toffe sneakers staan natuurlijk ook wel stoer onder deze jeans!

must have jeans voor mannen

2. Slim black jeans

Elke man moet een zwarte strakke jeans hebben. Deze spijkerbroek kan je ook weer aan voor verschillende gelegenheden. In combinatie met een mooie blazer en overhemd is deze look perfect voor een dagje op kantoor. De slim black jeans is ook de perfecte basis voor een street style look wanneer je hem combineert met een bomberjack en een leuk grafisch T-shirt. Let’s rock ’n roll!

3. Vintage wash

Een afgewassen spijkerbroek kan zeker ook niet ontbreken in de garderobe van een man. Maar don’t over do it! Deze denim is lekker vintage en combineer je het leukst met een witte T-shirt en een paar leuke sneakers. De vintage wash jeans voelt dan ook lekker zomers aan. Ideaal voor een afterwork op een zonnig terras.

Heb jij deze jeans voor mannen in je kast hangen? En heb je nog leuke ideeën hoe je deze must have jeans moet combineren? Laat het ons zeker even weten.

Aanbevolen artikelen