Een passende verhuursoftware voor jou

auto importeren

Heb jij geen goed overzicht van alle producten, hoeveel er beschikbaar zijn, waar ze liggen en hoeveel er in reparatie? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar de verhuursoftware van Rentman. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat alles overzichtelijk is en dat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie. Dit is mogelijk met de verhuursoftware, waarbij alles ineens een stuk gemakkelijker en sneller gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan nu verder.

Verhuursoftware

De Rentman software is geschikt voor grote en kleine verhuurbedrijven. Waar heb jij de software voornamelijk voor nodig en hoe wil jij de productiviteit binnen jouw bedrijf verhogen? Aan de hand van deze vragen kun je bedenken welke software het beste bij jou past. Maak een keuze uit beheer, plan, communiceer en track en daarbij kun je passende softwares kiezen. CRM, materiaalbeheer, projectmanagement, materiaalplanning, crew- en transportplanning, samenwerking en magazijnbeheer zijn een paar voorbeelden van de softwares die wellicht handig zijn voor jouw bedrijf.

De voordelen van de software

De online verhuursoftware voor de AV- en evenementensector brengt veel voordelen met zich mee. Alles wordt een stuk overzichtelijker omdat alle informatie is opgeslagen binnen één systeem. Deze informatie is opgeslagen in de Cloud, dus je kunt op verschillende apparaten op verschillende locaties de informatie ophalen en gebruiken. Dit is erg handig, want op deze manier kun je de informatie ook met je team delen, zodat iedereen weet wat er moet gebeuren. De samenwerking wordt hiermee dus verbeterd, wat uiteindelijk weer van invloed is op de productiviteit.

Vragen?

Vragen over de verhuursoftware? Neem dan eens contact op met de support groep. Zij kunnen meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je kunt ze telefonisch bereiken of laat je gegevens achter via het contactformulier op de website.

Aanbevolen artikelen