Dit zijn de iPhones voor mannen!

iphones voor mannen

Stockphoto

iPhones zijn echte multimediamachines. Je hebt de functionaliteiten van een laptop in je broekzak. Ze zijn ook niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. In dit artikel hebben we een aantal iPhones samengesteld die ideaal zijn voor de man. Ook leggen we je uit waarom refurbished een hele goede optie is. 

Refurbished, ken ik dat?

Refurbished is Engels voor ‘gereviseerd’. Refurbished iPhones zijn iPhones die al eerder gebruikt zijn en een nieuw tweede leven krijgen. Maar vergis je niet, dit is geen tweedehands. In tegenstelling tot tweedehands ondergaan refurbished iPhones een kwaliteitscontrole. Ze worden blootgesteld aan testen om te checken of alles onder de motorkap nog optimaal functioneert. Je hebt met refurbished iPhones dus niet alleen een voordelige aankoop, maar je bent ook zeker van kwaliteit. Je moet echter wel rekening houden dat de refurbished partij ook een daadwerkelijk keurmerk bezit. 

De heerlijk handzame iPhone 8

Refurbished is dus zeer voordelig, maar welke moet je kiezen? We bijten de spits af met de iPhone 8. De refurbished iPhone 8 is er voor de zakenman die eenvoud en compactheid houdt. De refurbished iPhone 8 heeft een lekker handzaam 4,7 inch beeldscherm en bezit over een Touch ID knop. Met deze knop kan je je iPhone 8 ontgrendelen met je vinger.

iPhone X, de premium trendzetter

De iPhone X refurbished gaat een stapje verder. Dit toestel is de premium trendzetter, omdat het de eerste iPhone was die gelanceerd werd met de kenmerkende inkeping in het scherm. Alle iPhones vóór de iPhone X beschikken namelijk nog over een knop op het scherm. Met iPhone X refurbished kan je prachtige portretfoto’s maken en geniet je van een premium behuizing. Zo zijn de randen van deze iPhone van roestvrijstaal. De iPhone X refurbished van Forza bezit het keurmerk Refurbished, waardoor je zeker een goede refurbished aankoop te pakken hebt.

iPhone 11, eigenzinnig en kleurrijk

De iPhone 11 is anders de iPhone X en iPhone 8. Het toestel is weer net wat groter dan de iPhone 8 en de iPhone X. De iPhone 11 is met zijn 6,1 inch scherm groter dan de iPhone X, die een 5,8 inch scherm bezit. Daarnaast is de iPhone 11 in zes verschillende kleuren verkrijgbaar en is bezit het toestel een nieuwe cameramodule. De behuizing is niet zo premium als de iPhone X, maar bezit wel een nieuwere chipset.

Conclusie

Welke iPhone is het meest geschikt? Dat hangt ervan af. Wil je het meest voordelige, compacte toestel? Dan is de iPhone 8 refurbished de beste keuze. Ben je meer een liefhebber van een premium behuizing? Dan is de iPhone X refurbished uitermate geschikt. Hou je van kleuren en wil je de nieuwste specificaties? Dan is de iPhone 11 een no-brainer.

Aanbevolen artikelen