Meer spanning in de slaapkamer met deze speeltjes

Sextoys, seksspeeltjes, speelgoed voor volwassenen, het zit al lang niet meer in de taboesfeer van weleer. Of je nu alleen of met je partner wat meer spanning zoekt, er zijn ondertussen heel wat speeltjes op de markt die je probleemloos op je wenken bedienen. 

Golden oldie: de penisring 

De meest voor de hand liggende, en waarschijnlijk ook de meest gekende toy is wel de penisring. Je kan hem zowel bij het masturberen als bij seks met je partner gebruiken. De ring, die je strak om de penis aanbrengt, zorgt ervoor dat het bloed minder snel terug kan stromen met een langere en hardere erectie als gevolg. Wil je het helemaal spannend maken, dan kan je kiezen voor een penisring met ingebouwde vibrator. Succes gegarandeerd, zowel bij jou, als bij je partner!

Soloseks? Masturbators kunnen dan een handje helpen

Ga je alleen aan de slag, dan hoef je het helemaal niet te beperken tot het gewoonlijke handwerk of het gekende warme washandje. Ook als man heb je tegenwoordig een ruime keuze aan toys die je op allerlei manieren kunnen stimuleren. Een kunstvagina klinkt misschien niet helemaal sexy maar het bezorgt je wel geweldige stimulatie en bootst het gevoel van penetreren bij een vrouw na. Naast vaginale masturbators heb je ook orale masturbators. Zoals de naam het al zegt bootst deze toy het gevoel van orale bevrediging na. 

En waarom niet een keer masturberen in het bijzijn van je partner, al dan niet met toy? Ook dat kan vaak extra opwindend zijn en voor de nodige spanning zorgen. 

Prostaatstimulatie voor intensere orgasmes

De prostaat, ook wel de mannelijke g-spot of p-spot genoemd, bevindt zich een 5-tal centimeter in de anus. Vooral bij mannen zorgt massage van de prostaat vaak voor een heel intens orgasme. Dat kan met je vinger, maar je kan er evengoed een speeltje voor gebruiken, zoals een buttplug of een speciale prostaatdildo of -vibrator. Wel 1 belangrijke tip: heb je nog geen ervaring met prostaatstimulatie? Ga dan vooral niet te voortvarend aan de slag. De anus en de prostaat zijn heel gevoelige zones. Stap voor stap opbouwen is dus de boodschap. Maar eenmaal op weg, zal het je de meest intense orgasmes bezorgen die je al gevoeld hebt. 

Penissleeve voor dat tikje extra

Zeg niet zomaar penissleeve tegen een penissleeve. De meest gekende zijn de sleeves die je om je penis schuift om hem zo te verlengen of dikker maken. Net genoeg om je partner dat tikje extra genot te bezorgen. Maar daarnaast heb je ook vibrerende of extra stimulerende penissleeves die niet alleen je partner maar ook jezelf de nodige stimulatie bezorgen. Je stelt er vaak je orgasme mee uit, waardoor je langer en intenser van je orgasme kan genieten, zeker wanneer je de sleeve in combinatie met een penisring gebruikt. 

Aanbevolen artikelen