Stijlvolle aanpak voor het kleinste kamertje in huis

wc

Sanitaire ruimtes worden niet altijd stijlvol aangepakt. Het is vrij prijzig en je bent er wel even zoet mee om deze ruimtes te renoveren. Toch zijn sanitaire ruimtes een groot onderdeel van de uitstraling in een woning, met name het toilet. Als je visite hebt, wordt er gebruik gemaakt van deze ruimte. Hygiënisch, fris maar toch warm en gezellig. Het is belangrijk om in sanitaire ruimtes de juiste voorzieningen te hebben, maar deze mogen er natuurlijk ook mooi uitzien. 

Inspiratie voor de badkamer

Een badkamer renoveren is een hele klus, maar dit is wel een leuk project om mee aan de slag te gaan! Het is de ruimte waar je de dag begint en dit is ook de ruimte waar je de dag afsluit. De badkamer mag zeker aandacht krijgen want hier kom je namelijk ook tot rust. Even heerlijk uitrusten en bijkomen van je drukke dag in bad. Ga je liever onder de douche? Ook onder douche wil je lekker ontspannen. Tegenwoordig is de keuze in materialen en producten groot. Ga je voor modern, landelijk, chique of heb je voorkeur voor een klassieke badkamer? Badkamers zijn er in allerlei soorten en maten. Deze ruimte kun je helemaal inrichten naar jouw behoeftes. Van gekleurde tegels tot wit of beige. Van gouden kranen tot zwart of zilver, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! 

Inspiratie voor het toilet

Het kleinste kamertje in huis, maar daardoor niet minder belangrijk! Ook het toilet verdient een stijlvolle aanpak. Een toiletruimte hoeft helemaal niet saai en kil te zijn. In deze kleine ruimte kun je juist helemaal los gaan en er een gezellige ruimte van maken. Om je een beetje opweg te helpen zal ik wc inrichting inspiratie met je delen. Als we denken aan een toiletruimte is het eerste wat er vaak in je opkomt de kleur wit. Heb je er wel eens over nagedacht om in deze ruimte behang op de wanden te plaatsen? Of om het plafond mee te schilderen in een mooie kleur? Door kleur en prachtige accessoires aan de toiletruimte toe te voegen creëer je een warme sfeer. Ga je toch liever voor rust? Je kan zeker natuurlijke tinten gebruiken. Combineer dit met bijvoorbeeld hout en bamboe om een fijne sfeer te creëren. 

Vind je het lastig om zelf de touwtjes in handen te nemen? Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om professionele hulp in te schakelen. Zo kun je toch van de sanitaire ruimtes een fijne plek maken!

Aanbevolen artikelen