Heren ondergoed: 5 tips voor het kiezen van de juiste boxer

man in boxershorts

Ondergoed wordt nog wel eens onderschat. Dit terwijl iedereen goed ondergoed nodig heeft! Jouw ondergoed is namelijk een groot en belangrijk onderdeel van je outfit. Niemand gaat immers de deur uit zonder ondergoed. Bij het kiezen van een nieuwe boxer is het belangrijk dat deze lekker zit, niets is vervelender dan knellend of uitgelubberd ondergoed. Daarnaast is het uiterlijk ook niet geheel onbelangrijk, wanneer jij je lekker voelt in je ondergoed, dan straal je dit ook uit. In deze blog geven we je tips over het kiezen van de juiste heren ondergoed.

  1. Weg met de onderbroekenlijn

Je kent het wel, de strakke broeken of pantalons van dunne stof die erg tekenen. Je wilt natuurlijk geen onderbroek die lijnen achter laat in je kleding. De dikke stiksels hoeven niet zichtbaar te zijn. Om je ook in pantalons zeker te voelen kun je kiezen voor naadloos ondergoed. Sloggi is een merk dat veel onzichtbaar ondergoed aanbied!

  1. Ondergoed dat doorschijnt

In hetzelfde rijtje als de onderbroekenlijn staat het ondergoed dat door je kleding heen schijnt. Voornamelijk een voorkomend probleem met strakke witte jeans. Extra tip: de meeste huidskleurtinten zijn minder goed zichtbaar dan wit ondergoed!

  1. Onderbroek kruipt op

Niets is vervelender dan knellend ondergoed, of ondergoed dat opkruipt. Kies daarom voor de juiste maat en pasvorm. Wanneer je denkt dat je onderbroek opkruipt, is het misschien een idee om te kiezen voor een maatje kleiner. Daarnaast kan het ook zijn dat je ondergoed is uitgelubberd en daardoor aan vervanging toe is. Is dit bij jou het geval? Dan is het na het lezen van deze tips verstandig om nieuw goed ondergoed in te slaan!

  1. De onderbroek knelt

In tegenstelling tot een onderbroek die opkruipt, is een knellende onderbroek ook niet erg prettig. Je wilt natuurlijk graag ondergoed dat lekker zit en niet schuurt. De beste tip tegen knellend ondergoed is een maatje groter kopen. Daarnaast zijn er ook verschillende wijde boxershorts te vinden, zo voel jij je vrijer dan ooit in je boxershort!

  1. Ademend ondergoed

Naast de frustraties die we hebben over ondergoed dat niet lekker zit, is er ook nog het ondergoed dat niet lekker voelt. Vooral bij warm vakantieweer is ademend ondergoed een must! In dit ademende ondergoed zweet je niet en heb je geen last van een klamme boxer.

Sliponline.nl

Met deze 5 tips kun jij op zoek naar de perfecte boxer of ander mannen ondergoed. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ten Cate, Sloggi, Sassa mode en Triumph. 

Aanbevolen artikelen