Tips voor een stoer mannelijk interieur

Mannen en vrouwen verschillen en dat is maar goed ook. Laten we elkaars meningen ook gewoon respecteren, dat maakt het leven een stuk makkelijker. Maar laten de vrouwen zich dan ook asjeblieft niet bemoeien met wat wij mooi vinden. Wij houden van stoer, ook qua inrichting, dus houd daar een beetje rekening mee, dames. Wil jij ook een wat stoerder interieur, in je huis of in je cave? Welkom, we leggen je graag wat mogelijkheden voor!

Hout

Hout is een krachtig woord en een krachtig materiaal. Houthakkers zijn ook echte mannen, geen doetjes. Hout past in ieder interieur, ook als dat voor vrouwlief wat zachter ingericht moet worden. Dus probeer vooral ook jouw accenten aan te brengen. Heb je een eigen kamer of cave? Dan kan je helemaal los. Krijgt onbewerkt hout de goedkeuring van je partner? Dat zou helemaal gaaf zijn. Hout is natuurlijk ook prachtig materiaal om een mooie kast van te maken!

Metaal

Over kasten gesproken: behalve hout is ook metaal heel tof om er een kast van te bouwen. Als je wat luier bent aangelegd, koop je ´m uiteraard kant en klaar. Een industriele vitrinekast doet het goed in bijna elk interieur. Mag hij niet in de woonkamer, sjouw ´m dan lekker naar je eigen hok. Dat scheelt een boel opmerkingen en discussies. Kan je er ook nog eens precies in zetten wat jij wil, yes!

Steigerbuizen

Kan je ergens oude steigerbuizen op de kop tikken? Grijp je kans. Ze kunnen een mooie basis vormen voor jouw terugtrekplek. We verwachten tenminste niet dat die lang in de woonkamer zullen hangen. Steigerbuizen vormen ook nog eens een mooie combinatie met die industriele vitrinekast.

Bakstenen

Waarom zou je stenen achter een strak gelakte laag laten verdwijnen? Hak ze tevoorschijn en laat ze een rol spelen in jouw nieuwe, oud gemaakte, interieur. Dan geven ze mede vorm aan de sfeer en blijft hun rol niet beperkt tot puur functioneel bouwmateriaal.

Leer

Natuurlijk mag leer niet ontbreken in jouw inrichting. Behalve in de slaapkamer doet leer het ook goed in meubilair. Je trekt echt kijkers met jouw stoere keuzes. Dat heeft wel één nadeel: je vrienden zullen meer bij jou zijn dan jij bij hen. Wees dus voorbereid en zorg dat je genoeg drank in huis hebt.

Aanbevolen artikelen