Zo ben jij de beste minnaar!

Elke man wil de beste zijn, ongeacht of het nou gaat om sport, werk of de carrière. Ook tussen de lakens wil elke man topprestaties leveren en de beste minnaar zijn. Maar hoe word je dan de beste minnaar? Waar houden vrouwen van en wat moet je juist niet doen? Lees hier hoe je de beste minnaar wordt.

Alles begint met flirten

Wil je de beste minnaar worden, dan moet je daar in elk geval altijd de tijd voor nemen. De beste minnaar ben je niet alleen tussen de lakens. Het begin namelijk al met flirten, want dat is iets waar elke vrouw dol op is. Speel het spel al gedurende de dag en geef haar alle aandacht. Zoen je vrouw met passie en aandacht. Een goede minnaar is teder en zacht in het voorspel, iets dat voor elke vrouw ontzettend belangrijk is. De beste minnaar warmt de vrouw langzaam maar wel heel zeker op.

Zachte verlichting en kaarslicht

Een goede minnaar is niet iemand die meteen op de vrouw duikt. Nee, je begint met een erotische massage, waarvoor je alle tijd neemt. Je hebt aandacht besteed aan de sfeer in de vorm van zachte verlichting en kaarsje én kiest de juiste achtergrondmuziek. Aan jou om vervolgens je magische handen te gebruiken om je vrouw in de juiste stemming te krijgen. De beste minnaar kan zichzelf wegcijferen en wil dat de vrouw geniet.

Geef haar dat kleine beetje extra

Ben jij de beste minnaar, dan laat jij je vrouw genieten en durf je nieuwe dingen te proberen. Een grote dildo kopen kan zoiets zijn. Nadat jij je vrouw al op alle mogelijke manieren in extase hebt weten te brengen, geef je haar nog dat kleine beetje extra, iets dat de goede van de beste minnaar onderscheidt. Beminnen is de tijd nemen en honderd procent aandacht voor je vrouw of vriendin. Geef haar wat jij zelf niet geven kunt. Want ook dat kan alleen de beste minnaar die dus prima in staat is het eigen genot als het moet een hele avond naar de achtergrond te verplaatsen. Kun jij dit? Ja, dan mag jij jezelf beslist een goede minnaar noemen.

Aanbevolen artikelen