Vind uit welke Lonsdale kleding bij jou past!

kleding kopen

Als je zelf een gabber bent, of een beetje weet hoe een gabber eruit ziet, ken je vast wel de Lonsdale kleding. Deze kleding is populair in de hardcore scene en staat er ook om bekend lekker comfortabel te zijn. In principe heeft Lonsdale echt dé perfecte items om in te feesten. 

Wat veel mensen echter niet weten, is dat dit merk niet enkel een garderobe heeft voor de feestbeesten onder ons. Zo bestaat de winkel echt niet alleen maar uit trainingspakken en wijde hoodies! Ben jij benieuwd wat voor andere kleding en accessoires Lonsdale nog meer heeft? Aarzel dan niet om verder te lezen.

T-shirts in diverse kleuren

In je kledingkast is een comfortabel zittend, wijd T-shirt natuurlijk niet te missen. Daarom zijn deze er gelukkig in veel verschillende soorten, maten en kleuren! Lonsdale heeft immers een ruim assortiment aan T-shirts, die ieder iets unieks hebben. Zo is het logo van het merk op bijna ieder T-shirt een tikkeltje anders qua grafische vormgeving. Er moet dus wel íets tussen zitten, wat bij jou past.

Polo’s met subtiel logo

Iets wat voor sommige mensen misschien als een verrassing komt, zijn de polo’s. Want als men denkt aan hardcore, is het beeld daarbij vaak een persoon met een kleurrijk, wijd trainingspak. Maar niets is minder waar. Want voor een nettere look, zijn er ook genoeg polo’s beschikbaar. Ben je normaal helemaal niet van de nette, strakke kleding? Doe dan eens een keer gek en probeer het uit. Misschien past de look meer bij je dan je denkt.

Must haves in je garderobe!

Naast dat Lonsdale kleding aanbiedt, hebben ze ook nog eens een hele hoop toffe accessoires. Voor de koudere dagen heeft het merk bijvoorbeeld mutsen. Ben je eerder op zoek naar iets anders, zoals een tas? Ook hiervoor kun je bij ze terecht. Ben jij het type die het liefst altijd een klein tasje bij zich wil hebben? Of wil je liever een rugzak waar je al je spullen in kwijt kan? Aan beide wensen kan worden voldaan. Dus ik zou zeggen: neem een kijkje.

Aanbevolen artikelen