Zakenauto van het jaar 2018

Opel Astra zakenauto van het jaar 2018

Net als voorgaande jaren is er ook nu weer een zakenauto van het jaar 2018 verkozen. De grote winnaar is hierbij: Opel Astra zakenauto van het jaar 2018. Waarom juist de Opel Astra business car deze prijs in de wacht heeft gesleept wordt al snel duidelijk. Het is namelijk een zeer aantrekkelijk model auto in de middenklasse, is uiterst betaalbaar, maar komt wel met een fenomenale business class uitstraling. De motor van deze business auto van het jaar 2018 is erg zuinig, wat natuurlijk wel zo prettig is.

Het Opel Astra Sports Tourer model

Daarnaast is er ook de Opel Astra Sports Tourer, die zeker ook voor de zakelijke bestuurder erg aansprekend is. Deze is samen met het standaardmodel Opel Astra uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2018. Over het algeheel valt ook de heerlijke rijervaring in de business car van het jaar 2018 in positieve zin op. Hiermee voelt de zakenauto van het jaar 2018 aan als een luxe wagen uit het hogere segment. De dynamiek van het rijden is nog een pluspunt van de Opel Astra Sports Tourer als leaseauto van het jaar 2018. Tevens beschikt deze sportieve variant van de business auto van het jaar 2018 over nog meer ruimte en komt hij met een prachtig uiterlijk. In de zakenauto van het jaar 2018 zal ook jij je helemaal tevreden voelen als je onderweg bent naar weer een nieuw project, nieuwe klus of die goede klant.

Zelf rijden in de leaseauto van het jaar 2018

De verkiezing van de leaseauto van het jaar 2018 staat niet op zichzelf. De verkiezing wordt namelijk al sinds 1987 jaarlijks georganiseerd. In de jury vind je zowel journalisten uit de autobranche als managers van leasebedrijven en directeurs van diverse grote bedrijven met hun eigen wagenpark. Wil je nu zelf ervaren of de Opel Astra of Opel Astra Sports Tourer, de business car van het jaar 2018, ook voor jou iets is? Vraag dan snel een proefrit aan of ga direct langs bij je leasemaatschappij. Stap in één van de schitterende modellen en voel de kracht en het comfort van deze heerlijke leaseauto van het jaar 2018.

Luxe zakenauto van het jaar 2018-uitvoering

Heb je eenmaal je keuze gemaakt voor de Opel Astra of de Opel Astra Sports Tourer? Dan kun je natuurlijk profiteren van extra voordeel! Voor een zeer betaalbare meerprijs heb je deze mooie wagen in zijn luxe zakenauto van het jaar 2018-uitvoering. Deze uitvoering is inclusief het IntelliLux® LED matrix verlichtingssysteem inclusief automatische grootlichtassistent. Daarnaast is tevens een comfortabel winterpakket met verwarmbare voorstoelen en een stuurwiel met verwarmingsfunctie inbegrepen.

Aanbevolen artikelen