Als je haar maar goed zit?

Sommige zaken moet je op orde hebben voor je jezelf goed voelt. Een daarvan is je haar, als dat goed zit, kan je dag vaak niet meer stuk. Maar er is meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van comfortabel ondergoed, warme sokken, een paraplu bij je hebben als het regent en de trein nét aan halen? Helpt allemaal mee aan het slagen van jouw dag.

Comfort boven uiterlijk?

Over dat ondergoed zijn veel mensen het eens: dat moet lekker zitten. Maar eerlijk is eerlijk: het oog wil ook wat. Gelukkig zijn er onderbroeken die én alleen maar positieve eigenschappen hebben én er ook nog eens top uitzien. Voorbeeld? Het ondergoed van Bamigo of van een van de andere leveranciers van bamboe ondergoed. Goed spul, je voelt je fris en het ziet er ook nog leuk uit. En met een paar warme sokken erbij is je leven compleet.

Toeval bestaat niet

Als het over het welbehagen van je dag hebt, kun je natuurlijk niks aan het toeval overlaten. Die trein haal je gewoon omdat je op tijd naar het station gegaan bent. En die paraplu, die heb je in je tas gestopt omdat je gezond verstand bezit. En graag naar het weerbericht kijkt. Toeval is dus eigenlijk een samenloop van omstandigheden. Dus als jij altijd snel dorst hebt, heb je een flesje water bij je. Daar zorg je wel voor.

Wind of regen

Nu nog die kwestie met dat haar. Voor sommige mannen valt daar eigenlijk niet veel aan te veranderen. Deze mannen zijn kaal. Dit heeft nadelen, maar ook veel voordelen. Dat je nooit meer naar een kapper hoeft bijvoorbeeld. Maar boven alles dat je je nooit druk hoeft te maken over hoe je haar zit. Als het waait of regent, gaat jouw haar niet in de war. Er is alleen één ding. Voor het jezelf goed voelen, waar dit artikel over gaat, kun je niet anders, dan het als een feit accepteren…

Aanbevolen artikelen