Beste gadgets voor mannen: 4 coole cadeau-ideeën in 2021

beste gadgets voor mannen

Voor de echte gadget liefhebbers die er zijn, maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Van de iRobot Roomba tot een premium cocktail machine, zonder het nieuwste Apple-horloge of enkele van de beste echte draadloze oortelefoons te vergeten, we hebben een lijst samengesteld die zelfs de meest up-to-date tech-nerd die er is, zou moeten plezieren.

We hebben allemaal de behoefte om iets te kopen dat deze gekke tijd een beetje draaglijker maakt, omdat we niet kunnen reizen, niet kunnen rondhangen met vrienden of familie, of eigenlijk alles kunnen doen waar we blij van worden. Dus, online winkelen, hier komen we!

De echte tech-liefhebber heeft geen pandemie nodig om hem (of haar) geïnteresseerd te krijgen in de nieuwste gadgets op de markt, maar laten we voor de rest van ons zeggen dat we misschien een duwtje in de rug nodig hebben. Als je eenmaal alle manieren hebt ontdekt waarop je dit kleine volwassen speelgoed kunt gebruiken en leert hoe je er goed gebruik van kunt maken, zul je blij zijn dat je het geld hebt geïnvesteerd.

Als het leven eenmaal teruggaat naar het nieuwe normaal waar we ons allemaal aan moeten aanpassen, waarom zou je het dan niet doen met wat meer kennis en plezier? Sommige van deze slimme huis widgets zijn gewoonweg briljant, en als je eenmaal je tenen in dit soort slimme technologie hebt ondergedompeld, zul je nooit meer teruggaan, gegarandeerd.

Laten we 4 van de coolste gadgets bekijken.

Apple Watch-serie 6 

De nieuwe en verbeterde versie van de Apple Watch ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook veel verbeterde functies van de vorige modellen. Je kunt het zuurstofgehalte in jouw bloed meten en je eigen hartritme controleren, of je nu aan het trainen bent of gewoon aan het werk bent.

Natuurlijk kun je nog steeds je trainingen meten zoals voorheen, of bellen en sms’en, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Sommige functies zijn echter alleen compatibel met een Apple iPhone, dus wees gewaarschuwd als je een andere smartphone hebt. Je kan ook een Apple laptop huren en een Macbook huren dan heb je de gehele Apple cirkel compleet!

Amazon Echo Dot

Deze slimme luidspreker van de vierde generatie van Amazon is hier, en graag gedaan! Het ontwerp is strakker en aantrekkelijker dan alle voorgaande modellen en het is uitgerust met een betere basis, dus over het algemeen beter geluid.

Stream al je favoriete muziek door Alexa te vertellen welk muziekgenre je moet spelen, bedien veel slimme functies in je huis of speel meerdere games met behulp van deze kleine widget.

Philips Smart Sleep-lichttherapielamp

Als je slaap spel niet is waar het zou moeten zijn, is deze wonderlamp van Philips jouw antwoord. Het is om vele redenen het best verkochte product en helpt je tot rust te komen wanneer je klaar bent om naar binnen te keren met een nieuwe ontspan- en adem functie.

Voordat je alarm afgaat, wordt de lamp langzaam feller en wordt je geleidelijk wakker met een gesimuleerd natuurlijk licht. Je kunt hem verbinden met je telefoon en kiezen met welke muziek je wilt spelen.

De Nest Learning thermostaat voor thuis

Een slimme thermostaat geactiveerd door Alexa is een andere must-have voor de tech-liefhebber. Het bespaart je niet alleen geld dankzij de energiezuinige functies omdat het uw verwarmings-/koel patronen leert, maar je kunt het ook rechtstreeks vanaf jouw telefoon of smart home-apparaat bedienen via de gratis app. Best knap en zeker een slimme investering voor je huis.

Aanbevolen artikelen