De beste Bluetooth-luidsprekers van 2022

beste bluetooth speakers

Het vinden van de beste Bluetooth-luidspreker voor jouw specifieke behoeften is niet zo makkelijk als het lijkt. Het heeft niets te maken met een tekort aan opties die zijn er namelijk genoeg, elke online fabrikant, van Apple tot Ultimate Ears, strijdt om een ​​hap van de Bluetooth taart. De uitdaging is daarom te weten welk model voor jou het beste is. Maak je geen zorgen, want dat is waar we je in deze blog bij helpen. Natuurlijk is de uiteindelijke keuze voor iedereen op iets anders gebaseerd, de ene is op zoek naar een zware bas, de ander wil dat de speaker er mooi uitziet of misschien laat jij je wel leiden door exclusieve kortingen.

Wat jouw budget en behoeften ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat er een product op deze lijst staat waar je dolgelukkig mee zult zijn. Meer informatie nodig over een bepaalde luidspreker? Kijk dan gerust even verder online, want voor de meeste zijn de volgende luidsprekers de beste van 2022 en is er genoeg informatie over te vinden!

JBL Xtreme 3

De JBL Xtreme 3 is een veelzijdige, draadloze luidspreker die zowel thuis goed in gebruik is, maar ook gebruik kan worden op een feest. Ja, hij is robuust, hij is IP67 stof- en waterdicht gecertificeerd en de JBL Xtreme 3 is ook qua sound van een erg hoog niveau: van de laagste tot de hoogste frequentie klinkt goed.

Bassheads zouden meer dan tevreden moeten zijn met de low-end slagkracht die wordt aangeboden door deze luidspreker, want er is zoveel kwaliteit te vinden in deze speaker. De JBL Xtreme 3 krijgt alleen maar plussen tijdens onze rigoureuze interne tests, en liet elke vorm van muziek goed klinken, zowel die met zware bassen, als muziek waar het om het hoog draait.

JBL FLip 6

Het zal geen verrassing zijn om te horen dat ook onze tweede tip een JBL is. Dit merk is gewoon hartstikke goed en staat vaak boven de rest van de producenten als het om prijs kwaliteit gaat. Ook deze speaker is nu IP67 water- en stofdicht, in vergelijking met de alleen waterdichte Flip 5, evenals extra ruimte binnen zijn kenmerkende muzikale prestatie. Wat een geweldig klinkende waterdichte Bluetooth-luidspreker is dit!

Als je meer uit het middenbereik en minder uit de hoge tonen wilt halen, kun je dat nu aanpassen dankzij een nieuwe EQ-functie in de app, die een aanzienlijke meerwaarde geeft. Voor een kleine prijsstijging ten opzichte van de prijs van de Flip 5, is deze speaker zeker de moeite waard, omdat hij ook er gis verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. 

Dali Katch G2

Hoewel hij draagbaar genoeg is om een reis luidspreker te zijn en beschikt over een stijlvol intrekbaar reis handvat plus een batterij die 30 uur meegaat, maakt de speciale oplaadpoort en adapter van de Katch G2 met meegeleverde VK-, EU- en VS-adapterstekkers het ook gemakkelijk om deze in het buitenland te kunnen gebruiken. Vergis je niet, deze speaker is niet speciaal ontwikkeld om mee op reis te nemen. Hij zal het ook perfect doen thuis en je alle dingen bieden die je van een moderne bluetooth speaker verwacht! Dit is een luidspreker die niet alleen een kamer vult met geluid, ondanks de grootte van een iPad mini, hij straalt daarnaast ook nog eens klasse uit.

Aanbevolen artikelen