Dé gadgets van 2020 tot nu toe

de gadgets van 2020

Gadgets kunnen typische mannendingen zijn. Zo zijn ze of nergens goed voor, of gaan alleen over drank of super technische zaken. Ieder jaar komen er echter nieuwe gadgets op de markt die een interessante ontwikkeling laten zien. In dit artikel beschrijven we dan ook de leuke gadgets voor mannen in 2020 tot nu toe. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan snel verder.

Elektrische step

Steppen mag weer, ook door volwassenen. Er zijn veel elektrische ontwikkelingen, die inmiddels ook zijn doorgedrongen tot de markt van de step. Dit zorgt ervoor dat je heel relaxt kunt steppen. Helaas zijn niet alle elektrische steps goedgekeurd voor de openbare weg in Nederland, maar aangezien al onze buurlanden de wetgeving hebben aangepast, komt dat in Nederland ook wel goed. Daarnaast zie je tegenwoordig in veel grote steden elektrische steps te huur, ideaal om de stad te ontdekken en goed voor de acceptatie van de volwassen, elektrische step. Binnenkort cross jij dan misschien ook wel met een snelheid van 25 kilometer per uur over de fietspaden. Naar je werk, het station, of gewoon voor je plezier als je geen zin hebt om te fietsen. 

Bluetooth slot

Mannen en technologie gaan meestal goed samen. Met een Bluetooth slot hoef je nooit meer bang te zijn dat je een sleutel kwijtraakt. Een Bluetooth slot kun je namelijk – je raadt het al – met Bluetooth openen. Je download de app, en wanneer je een kluisje of afgesloten deur wilt openen, druk je op een digitale knop. Het enige waar je even op moet letten is dat je de batterij van het slot op tijd oplaadt. De batterij gaat 3-6 maanden mee. Met het Bluetooth slot heb je dus eindelijk een manier om dat schuurtje met standaardslot op een goede manier te beveiligen. 

Samsung The Wall

Nog zo’n mooie, maar vooral dure, gadget is de nieuwe uitvinding van Samsung. Je kent vast nog wel de televisies in winkels zoals de Mediamarkt, die aan elkaar gekoppeld waren. Die hadden dan rond elk scherm een lelijke rand van het frame. Dat is met ‘The Wall’ verleden tijd. Je kunt hiermee namelijk zelf bepalen hoe groot jouw televisie wordt. Wil je een televisie over de hele grootte van je muur thuis? Geen probleem. Je neemt gewoon zoveel modules als dat je er nodig hebt. Er hangt helaas wel een stevig prijskaartje aan de televisie muur, maar ook die zullen waarschijnlijk goedkoper gaan worden in de toekomst, zoals dat meestal gaat met gadgets.

Harley-Davidson LiveWire

de gadgets van 2020

Harley-Davidson is één van de meest bekende motormerken ter wereld. Daarbij staan ze ook bekend om hun fenomenale motorgeluid, dat je ze soms al op honderden meters afstand kunt horen. Daar zal verandering in komen met de LiveWire, deze motor is namelijk volledig elektrisch. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over het uiterlijk, want die straalt nog meer dan genoeg power uit. De LiveWire is ideaal voor motorrijders die op een wat stillere manier willen rijden. Daarbij is het ook nog eens erg makkelijk om de LiveWire te besturen. Koppelen en schakelen is namelijk helemaal niet meer nodig met de motor.

Ring Video

Een deurbel is vervelend als je net zit te gamen of staat te koken. Is het dat pakketje dat je verwacht, of is het iemand die een elektriciteitscontract probeert te verkopen, en waar je dus helemaal niet voor op wil staan? Met een zogenaamde ‘slimme deurbel’ zie je direct op je telefoon wie er voor je deur staat. En dat is niet alles. Je kunt ook praten met degene die voor de deur staat, of een automatische boodschap laten afspelen als er wordt aangebeld. Door middel van de bewegingsmelder ben je ook in staat om te zien wie er allemaal bij je voor de deur heeft gestaan gedurende de dag.

Foldimate

Hij mag dan een beetje duur zijn, maar de meeste mannen zullen dit een ideale gadget vinden. Wasmachines, strijkplanken en drogers zijn nou eenmaal apparaten waar we iets minder mee te maken willen hebben. Daarom kun je ook gewoon je net gewassen kleding in de Foldimate stoppen. Die gaat er vervolgens mee aan de slag, waarna je de kleding droog en opgevouwen terugkrijgt, dat dan zo de kast in kan. De uitvinding zal waarschijnlijk de komende jaren nog niet beschikbaar zijn voor particulier gebruik, maar dan ben je er alvast op voorbereid.

Philips Smartsleep

Moeite met slapen? Philips werkt al jaren aan lampen om je lekkerder wakker te laten worden, maar er miste nog wat. Dat gat hebben ze nu opgevuld met de Smart Sleep. Een soort helm die je voor het slapen op je hoofd kunt zetten. Tijdens je slaap wordt er door de helm een geluid afgespeeld op een bepaalde frequentie, waardoor je in een diepere en betere slaap terechtkomt. De Smart Sleep is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland, dus je kunt er nog even een nachtje over slapen of je hem wel echt nodig hebt.

Aanbevolen artikelen