Top 5 beste smartwatches van 2018

smartwatch

Anno 2018 zijn horloges in digitale vorm, ook wel smartwatch genoemd, niet meer weg te denken. Buiten het aflezen van de tijd hebben deze horloges vele extra’s. Welke horloges zijn op dit moment trending? Hier vind je de top 5.

 

Samsung Galaxy Watch

Samsung is een populaire naam wanneer je spreekt over smart devices en ook op het gebied van smartwatches doet dit merk het goed. Het horloge oogt solide en heeft een goede accuduur. Daarnaast heeft het horloge ook een zeer schappelijke prijs.

 

Samsung Gear S3 Frontier

Hier vinden we nog een Samsung op het lijstje: dit model is een flinke upgrade ten opzichte van de Galaxy Watch, maar daar betaal je ook een stuk meer voor. Het design oogt authentiek en heeft de looks van een ouderwets horloge, maar dan met meer functionaliteit. Net als de Galaxy Watch heeft het horloge een goede accuduur. Bekijk ook eens een online magazine van horloges om alle functies te ontdekken.

 

Apple Watch Series 3

 

Apple, de grootste concurrent van Samsung, weet ook een goede populariteit te winnen op het gebied van smartwatches met de Series 3. Dit horloge oogt wellicht wat compacter, het is juist erg geschikt voor gebruik tijdens sportactiviteiten. Je kunt makkelijk diverse data synchroniseren waardoor het eigenlijk een activity tracker is. Maar ook andere functionaliteit als bellen is mogelijk. Voor deze smartwatch betaal je wel wat meer.

 

Garmin Vivoactive 3

Ook Garmin heeft zijn pijlen gericht op de smartwatch markt en scoort goed met zijn modellen. Met de Vivoactive heb je wederom een strakke compacte smartwatch die zeer geschikt is voor diverse activiteiten. Dankzij de waterdichtheid kan je er ook nog eens mee zwemmen. In combinatie met de lange accuduur is dit een zeer goede kandidaat voor lange sportsessies.

 

Fitbit Versa

Een goedkope en makkelijke smartwatch die de top 5 lijst afsluit is de Fitbit Versa. Het is wellicht niet de mooiste variant, maar biedt wel genoeg functionaliteit om jou als sporter te ondersteunen. Dankzij de waterbestendigheid, stappenteller, calorieënteller en nog andere functies heb je veel waar voor je geld. Bekijk alle horloges ook op een online magazine om de smartwatch te vinden die bij jouw stijl past.             

Aanbevolen artikelen