De voordelen van een overstap van Apple naar Android telefoons!

van apple naar android

Het blijft een strijd der titanen: de voorstanders van Apple tegen de voorstanders van Android. Overstappen van ios naar android en andersom wordt door velen zelfs ervaren als het ultieme verraad. Natuurlijk hebben beide zo hun voordelen ten opzichte van elkaar. Het blijft een kwestie van persoonlijke smaak maar met het verdiepen in de mogelijke voordelen kom je wellicht wel beter bij je eigen optimale keuze. Ben jij gewend aan een telefoon van Apple en overweeg jij over te stappen van Apple naar Android? Lees dan hier meer over de mogelijke voordelen van een overstap van iPhone naar Samsung of andere Android telefoon.

Mogelijke voordelen overstappen van ios naar android (bijvoorbeeld van iPhone naar samsung, huawai of LG)

  • Sommige Android telefoons hebben infrarood aan de bovenkant van de telefoon. Dit hebben Apple telefoons niet.
  • Android telefoons zijn over het algemeen goedkoper dan Apple telefoons. Je krijgt meer voor minder geld.
  • Android biedt meer verschillende manieren om je telefoon mee te ontgrendelen dan Apple. Twee manieren die Android als enige biedt zijn ontgrendelen middels gezichtsherkenning en via het vegen van een patroon.
  • Google Maps van Android werkt beter dan Apple Maps van Apple.
  • Android biedt meer mogelijkheden dan Apple om je telefoon te personaliseren naar jouw persoonlijke voorkeuren (denk bijvoorbeeld aan hoe je je beginscherm indeelt qua applicaties en widgets).
  • Binnen het aanbod van Android telefoons zijn veel meer keuzemogelijkheden voor handen dan binnen het aanbod van Apple telefoons.
  • Android telefoons zijn goed afgestemd op het gebruik van diensten van Google, zoals bijvoorbeeld het bewaren van bestanden en foto’s op Google drive.
  • Bij Android wordt je vaker herinnerd aan dingen die je op je telefoon hebt ingesteld of waar je mee bezig bent bovenaan op je scherm. Bij Apple is dit veel minder.
  • Het overzetten van bestanden is bij Android vaak minder complex en minder tijdrovend dan bij Apple. Er is geen ingewikkelde tussenkomst van bepaalde software voor nodig.

En maak je geen zorgen: whatsapp van Apple naar Android levert over het algemeen geen problemen op. Op het internet kun je hartstikke handige uitleg vinden over hoe je je whatsapp van Apple naar Android kunt overhevelen wanneer je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft zodat je je oude berichten niet ongewenst kwijtraakt. Ben jij overtuigd?

Aanbevolen artikelen