Direct aan de slag met een maatwerk alu profiel!

Een man gaat het liefste meteen aan de slag, zonder te veel tijd kwijt te zijn aan voorbereidingen. De product specialisten van ALUMINIUMvakman begrijpen dit maar al te goed. Dit is dan ook de reden dat je bij ons alle aluminium profielen op maat gezaagd ontvangt, tot op de mm nauwkeurig wel te verstaan! Hier vertellen wij u graag meer over! 

Maatwerk bij ALUMINIUMvakman.nl

Over ons: Bij ALUMINIUMvakman.nl bestel je eenvoudig (en voordelig) een gerichte collectie aluminium profielen – en afmetingen – direct online.  Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. In principe kun je hiervan uit gaan: Ieder aluminium profiel dat online staat leveren wij in de door jou gewenste lengte op maat, van 10 cm tot en met 600 cm lang. 

Zelfs in verstek!

Alle aluminium profielen bij ALUMINIUMvakman – met uitzondering van de ronde profielen zoals de aluminium buis en rondstaf profielen – kunnen wij in verstek gezaagd aanleveren. Dit kun je gewoon online (mee)bestellen voor een vaste scherpe prijs. De extra prijs wordt duidelijk in beeld gebracht onder de specifieke verstek zagen optie. Hierbij heb je uiteraard de keuze uit 1 kant of 2 kanten in verstek gezaagd te willen ontvangen.

Hoe werkt dit precies?

Wanneer je 1 van de ‘verstekzagen opties’ (1 of 2 kanten) selecteert, verschijnt er een extra invulveld, namelijk ‘specificaties’. Hierbij vragen wij om de specificaties van de gewenste zaagsnede(s) aan te leveren. In het blauwe vak staat een link ‘bekijk aanleverspecificaties’. Wanneer je hierop klikt kom je direct uit bij een een overzicht van alle aluminium profielen die in verstek gezaagd kunnen worden. Per ’type profiel’ wordt vervolgens toegelicht welke maten wij graag wensen te ontvangen en op welke wijze je dit kunt doen. Deze informatie kunt je bij ‘specificaties’ invoeren, en dan komt het helemaal goed!

Aanbevolen artikelen