Echte mannen hebben dit gereedschap in huis!

gereedschap

Klussen, wat is er nu mannelijker dan dat? Waar de één klust omdat het soms gewoon nodig is, is het voor de ander een ware passie. Hoe meer er wordt geklust, hoe mannelijker de klusser zich voelt. Het is sowieso aan te raden gereedschap in huis te hebben, zodat je als man zelf aan de slag kan zodra dat nodig is. Of het nu is voor standaard reparaties of complete verbouwplannen, in dit artikel lees je welk gereedschap echte mannen in huis moeten hebben.

Boormachine

Een goede boormachine is onmisbaar en gaat levenslang mee. Of het nu is om dat fotolijstje voor je vrouw of vriendin op te hangen, of om zelf een meubel in elkaar te zetten, met een boormachine ben je altijd de held. Neem bijvoorbeeld de DeWALT DCK266P2T Combiset. Dit is een set van zowel een klopboor als een schroefboormachine. Ook zit er een slagschroevendraaier bij, een multilader en een speciale koffer om alles in te bewaren. Het speciale aan deze boormachines is dat ze 15 standen hebben, toepasbaar zijn bij meerdere doelen, en ze speciaal ontwikkeld zijn voor een aangenaam gebruik. Lees over meer eigenschappen op mastertools.nl.

Zaag

Ook een zaag mag in geen enkele gereedschapskist van de man ontbreken. Je hebt ze in allerlei vormen, van normale handzagen tot elektrische tafelcirkelzagen. Als je het professioneel wilt aanpakken, dan kun je kiezen voor de Festool Invalzaag 55 REBQ-Plus-F5 van Mastertools. Deze zaag is veelzijdig en compleet uitgerust. Hij wordt geleverd met twee linialen, koppelstukken en de nieuwste technieken. Omdat het apparaat elektrisch is, heb je altijd een constant aantal toeren. Daarnaast beschikt deze machine over alle moderne veiligheidseisen. Je kunt er de scherpste hoeken mee zagen en door het ontwerp zijn de aftekenlijnen op het object wat je wilt zagen altijd goed te zien.

Hamer

Voor de hamer geldt hetzelfde als voor de zaag: je hebt ze van simpele handhamer tot elektrische machine. Onmisbaar in de gereedschapskist is het sowieso. Als je het professioneel wilt aanpakken, bekijk dan eens het model Makita DBN600ZJ Accu Brad Tacker op Mastertools. Dit apparaat is prima geschikt voor het monteren van bijvoorbeeld lijsten en hout-op-hout verbindingen. Het heeft een draaiwiel waardoor de diepte makkelijk is in te stellen en de beveiliging zorgt ervoor dat je niet meer hamert dan nodig is. Zo loopt je werkstuk geen schade op.

Aanbevolen artikelen