Enkele leuke ideeën voor in je mancave

Enkele leuke ideeën voor in je mancave

Is er iets beters dan ’s avonds met vrienden samen te komen en even de stress van het dagelijkse leven te vergeten? Of je nu naar een belangrijke voetbalwedstrijd kijkt of andere plannen hebt, de kans om al je vrienden te zien en te spreken kan zeker helpen om het hoofd leeg te maken.

Bovenstaande kan bijvoorbeeld door af te spreken in de lokale bar of gewoon achterover te leunen in je woonkamer terwijl de rest van het gezin zich elders ophoudt. Maar de voordelen van een mancave komen pas echt naar boven, als je de luxe hebt om daar een ruimte voor in te richten. 

De mancave is een kant-en-klare en perfecte optie voor mannen die willen hangen zonder lastiggevallen te worden door de rest van het gezin. Zo’n mancave kan natuurlijk op verschillende manieren worden ingericht, dat ligt helemaal aan de smaak en het budget. Wat kun je echter allemaal in die mancave doen?

Een goed gevulde bar

Een goed gevulde bar is de fundamentele basis voor elke fatsoenlijke ‘mannengrot’, ongeacht of die in de vorm van een minikoelkast is of in de vorm van een volledig uitgeruste en functionerende bar is. Het kan zijn dat je specifiek een fles van iets vintage bestelt, zoals whiskey, of een nieuwe fles van je favoriete wijngaard haalt. Deze flessen kunnen dan ook direct als aankleding dienst doen. Het is een mancave, dus niemand die jou vertelt dat dat niet kan!

leuke ideeën voor in je mancave

Pokeren is de ideale besteding voor een avondje in je mancave

Of je jezelf nu als een doorgewinterde gokker beschouwt of niet, poker is altijd een geweldige tijdsbesteding voor een avond in een mancave met vrienden. Natuurlijk is een pokertafel op ware grootte niet bepaald om te plaatsen, maar er zijn draagbare opties die dit wel mogelijk maken. 

Een VR-headset in jouw mancave

Tenzij je elke avond in je mancave hangt, zijn de kosten van een VR-headset waarschijnlijk iets meer dan je wilt uitgeven voor je mancave, maar je eigen VR-set is een fantastische optie om iedereen tevreden te houden in jouw mancave. Toegegeven, je hebt waarschijnlijk ten minste twee sets nodig om dit voor een groep te laten werken, maar als je die kunt combineren met die van een vriend, zul je gegarandeerd een geweldige tijd beleven bij het spelen van top multiplayer VR-games.

Een driedelige bank in je mancave is misschien een beetje iets te veel van het goede, maar investeren in goede meubelen voor de mancave is altijd goed. Het kan ook zijn dat een dartbord de perfecte toevoeging is voor jouw mancave. Het voordeel is dat het jouw ruimte is en dat je daar mee kunt doen wat je wil!

Aanbevolen artikelen