Fashion statement: Echte mannen dragen lagen

fashiontrends voor mannen


Wil jij jouw gevoel voor fashion uitbreiden? Geniet jij van een goede outfit, maar weet je niet goed hoe je deze op hippe wijze kunt samenstellen? Lees dan gauw verder voor meer fashiontrends voor mannen. Deze koudere maanden kun je namelijk goed gebruik maken van de fashiontrend om jouw kleding in lagen op te bouwen. In dit artikel lees je precies hoe je dit stijlvol kunt doen.

Net dan beetje extra


In de winter kun je natuurlijk warm blijven door een dikke wollen trui aan te trekken, maar dit is wellicht niet de meest stijlvolle optie. Door jouw outfit op te bouwen in lagen, kun je fashionable uitstraling hebben. Hoe je dit kunt realiseren? Dat is zeer eenvoudig. Bouw jouw outfit op van een net shirt, een overhemd en een blazer. Je kunt een effen shirt en blazer kiezen en vervolgens uitpakken met het overhemd. Door jouw outfit op te bouwen in lagen, kun je net wat extra stijl toevoegen aan jouw outfit.

Denk aan de accessoires


Een andere manier om goed te werken met laagjes, is door de nadruk te leggen op de accessoires. Je kunt een simpele outfit bijvoorbeeld al eenvoudig stijlvoller maken door een luxe sjaal te dragen. Zo geef je jouw outfit een extra lading. Kies jouw favoriete basic outfit en maak deze helemaal af met een mooie sjaal.

Investeer in een stijlvolle jas


In de winter maakt jouw outfit veelal minder uit, dan wat je over jouw outfit draagt. In de winter draag je veelal een jas en het is verstandig om dus te investeren in een goed model. Een lange jas van kwalitatief materiaal kan jouw zakelijke outfit een net wat stijlvollere uitstraling geven. Draag de jas open om de nadruk te leggen op de meerdere lagen. Een goede winteroutfit met meerdere lagen is bijvoorbeeld een overhemd, met een mooie trui eroverheen en een stijlvolle lange winterjas.

Wil jij jouw gevoel voor stijl ook naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee aan de laatste fashiontrends voor mannen. Draag jouw outfit in lagen en geniet van een stijlvolle outfit, helemaal volgens de laatste mode.

Aanbevolen artikelen