Hoe vaak gaan mannen naar de kapper?

Hoe vaak gaan mannen naar de kapper

Een fris kapsel zorgt altijd voor een goede eerste indruk. Voor mannen is het een echte noodzakelijkheid om het kapsel in orde te houden. Hier hoort een regelmatig bezoek aan de kapper bij. Maar hoe vaak gaat de gemiddelde man naar de kapper? In dit artikel lees je meer over de mannelijke haarverzorging en gebruiken.

Hoe vaak gaat een gemiddelde man naar de kapper?

Er zijn mannen die eens per week naar de kapper gaan om alles netjes bij te werken en er zijn mannen die het kappersbezoek uitstrekken over een aantal maanden. Hoe vaak gaat een gemiddelde man naar de kapper is lastig om een exact antwoord op te geven. Gemiddeld genomen gaat een man tussen de twee en acht weken naar de kapper. Hoe vaak gaan mannen naar de kapper is afhankelijk van de lengte van het haar, het model en de snelheid waarmee het haar groeit. Een populaire optie is de barbershop, waar niet alleen het haar wordt bijgewerkt, maar ook de baard.

Vaker de vrouwen?

Zijn mannen dan eigenlijk van die ijdeltuiten en gaan ze vaker naar de kapper dan vrouwen? Gemiddeld gaat een man vaker naar de kapper dan vrouwen. Vrouwen met lang haar kunnen gerust maanden wachten tot het volgende kappersbezoek zonder dat het een slechte invloed heeft op hun uiterlijk. Omdat mannen vaker naar de kapper gaan dan vrouwen en de gemiddelde kappersbeurt minder lang is dan bij vrouwen, profiteren mannen wel van een voordeliger tarief voor een kappersbezoek.

Waarom is het belangrijk?

Hoe vaak gaat een man naar de kapper is zeker belangrijk voor een goede eerste indruk en een verzorgde uitstraling. Zeker in het zakelijk leven is het enorm belangrijk om een goed verzorgde uitstraling te hebben. Het zorgt voor een professionele uitstraling. Eens per week de kapper opzoeken om alles bij te werken is daarom zeker geen overbodige luxe. Hoe vaak gaan mannen naar de kapper heeft een behoorlijke invloed op de netheid en verzorgde uitstraling van het haar.

Een goed kapsel geeft direct een goed verzorgde uitstraling. Hoe vaak gaat een man naar de kapper is natuurlijk grotendeels afhankelijk van hoe snel het haar groeit en welk model de man nastreeft. Als man geniet je van voordelige tarieven voor een kappersbezoek vanwege de hogere frequentie aan kappersbezoeken in verhouding tot vrouwen. En, hoe vaak laat jij jouw haar bijwerken of knippen?

Aanbevolen artikelen