Een zwembad of een bubbelbad: wat past bij jou?

bubbelbad tuin

Wanneer de zon begint te schijnen denk je waarschijnlijk meteen weer aan die lange zomeravonden waarop je kan genieten van de warmte en een fijn gezelschap. Een extra toevoeging aan deze gezellige avonden is dan ook een zwembad of een hottub. Het geeft jouw tuin of terras een echte upgrade en het zal ervoor zorgen dat iedereen graag vertoeft in jouw tuin. Maar kan je moeilijk een keuze maken tussen een zwembad of een hottub? Denk je daarbij aan de prijs, aan de voordelen en aan jouw wensen? Out at Home maakt de keuze gemakkelijker met hun aanbod aan kwaliteitsvolle luxe aan een scherpe prijs. 

Een zwembad heeft luxe…

Een zwembad is een echte luxe in je tuin. Als je ervoor kiest om een zwembad te plaatsen, is dat waarschijnlijk dan ook iets waar je al heel erg lang mee in je hoofd zit. Een zwembad is geschikt voor mensen die houden van vele dagen buiten te spenderen, en dan nog met voorkeur in eigen land en eigen tuin. Het is een echte toevoeging wanneer je tijdens warme dagen nood hebt aan verfrissing. En ook kinderen zullen erg blij zijn met een zwembad in hun tuin!

… maar ook eenvoud

Langs de andere kant kan de prijs van een zwembad je vaak afschrikken. Maar ook het onderhoud waar je tijd voor zal moeten maken, kan een reden zijn om geen zwembad aan te schaffen. Maar daar heeft Out at Home allemaal rekening mee gehouden. Zij bieden zwembaden aan die je gemakkelijk zelf kan installeren, zoals bijvoorbeeld een opbouw zwembad. Bovendien kost dit veel minder terwijl je er even hard van kan genieten. Als je toch houdt van de schoonheid van een ingebouwd zwembad, zijn er ook zwembaden die op voorhand al in elkaar zijn gezet en enkel nog in je tuin ‘ingegraven’ moeten worden. Evenveel luxe voor een veel scherpere prijs!

Een bubbelbad koelt af in de zomer…

Als je houdt van sfeer, gezelligheid en rust dan kies je best voor een bubbelbad, spa of hottub die je buiten kan zetten. Out at Home heeft verschillende opblaasbare hottubs die goedkoop zijn en die je eenvoudig zelf kan installeren. In de zomer kan je jouw spa gemakkelijk meenemen naar vrienden of familie. De spa is licht in gewicht en makkelijk op te zetten en af te breken. 

… en verwarmt in de winter

Maar ook in de andere maanden kan je genieten van de spa. Zo kan je in de koude wintermaanden jezelf uitleven in een bubbelbad met extra massagejets ter ontspanning. Een heel jaar door ontspanning, relaxatie en plezier!

Aanbevolen artikelen