Je eigen onderneming starten in eigen tuin

Heb jij altijd al de gedachte gehad om iets voor jezelf te beginnen? Maar heb je daar extra ruimte voor nodig en heb je dat eigenlijk helemaal niet in huis? Dan is een tuinhuis misschien wel de oplossing! Er zijn onwijs veel mogelijkheden voor het plaatsen van een tuinhuis, je hebt er alleen wel de nodige ruimte voor nodig in jouw tuin. Haal dus de nodige onkruid en planten weg en maak ruimte voor een tuinhuis om dan eindelijk jouw ondernemingsruimte te creëren. Maar hoe ga je het dan inrichten? En voor wat voor een soort onderneming? Wij geven je wat tips!

Een yoga-studio

Tegenwoordig is het super populair! Je ontkomt even aan alle stress, je voelt je zen, je wordt er lenig van en je wordt er rustig van. In de drukke levens die wij hebben, verlangen er genoeg mensen naar een rustig moment. Een tuinhuisje kan je mooi ombouwen tot een kalmerende yoga-studio waar je iedereen kan ontvangen om een yoga-sessie te laten volgen. Heb jij dus een passie voor yoga en wil je deze passie graag delen met anderen? Dan is dit zeker een aanrader!   

Een kinderopvang

Zelf werk je al jaren in een kinderopvang, maar stiekem lijkt het je al die tijd al leuk om iets voor jezelf te beginnen. Met de juiste voorwaarden voor een kinderopvang aan huis kan jij jouw eigen kinderopvang starten. Doordat het tuinhuis grenst aan een tuin, kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen en hou jij zelf goed het overzicht.

Een eigen kantoor

Misschien heb jij al je eigen onderneming, maar beschik je nog niet over een goede werkruimte. Je kan natuurlijk werken aan de keukentafel, maar hier ben je misschien snel afgeleid. Een apart tuinhuis is dan ideaal om de perfecte werkplek te creëren. Je kan de ruimte bijvoorbeeld vullen met een mooi bureau, kasten en eventueel een zithoek om mensen te ontvangen. Afhankelijk van het soort bedrijf en de inrichting van een werkplek die daarbij hoort, zijn er genoeg verschillende opties qua tuinhuizen om een mooie plek te creëren.

Aanbevolen artikelen