Cryptovaluta geschikt voor mannen

cryptovaluta voor mannen

Het is gemakkelijk om overweldigd te raken door alle opties die vandaag beschikbaar zijn in de cryptowereld. De echte mannen willen graag hun verdiende geld investeren en rendement maken. Je bent misschien niet zo zeker van wat het volgende grote ding zou kunnen worden. Crypto gaat vaak te snel en het kan moeilijk zijn om het allemaal bij te blijven. Het belangrijkste om in gedachten te houden is echter om deze zaken vanuit een praktisch oogpunt te bekijken. Kijk naar de verschillende elementen in een munt en de dingen die investeerders aantrekken. Dit omvat maar is niet beperkt tot groei, bruikbaarheid, beveiliging, authenticiteit, schaalbaarheid en vraag.

Om een ​​goede voet tussen de deur te krijgen, moet je weten welke cryptocurrencies je in de gaten moet houden. Hier zijn er een paar:

1 Cardano (ADA)

Met een van de meest complexe blockchains die momenteel op de markt zijn, is Cardano misschien wel een van de beste beschikbare opties. Geheel gebaseerd op peer-reviewed onderzoek, stelt Cardano het doel van volledige decentralisatie voorop. Bovendien slaagt het erin een indrukwekkende schaalbaarheid te behouden, waarbij het grootboek een groot aantal transacties kan weerstaan ​​zonder een enkele stap te missen. Het is bewezen dat de Proof of Stake (POS)-algoritmen een superieur alternatief zijn voor Proof of Work (POW), aangezien POS minder rekenkracht vereist. Dit komt omdat POS miners kiezen om de transacties willekeurig te valideren, terwijl POS dubbele processen initieert waarin meerdere miners strijden om dezelfde taak tegelijkertijd uit te voeren.

2 Bitcoin (BTC)

Bitcoin is misschien wel de meest bekende en meest herkenbare cryptocurrency die er is en met een goede reden. Het wordt grotendeels gezien als de pionier die de recente populariteit van cryptovaluta begon. Veel mensen zouden op de hoogte zijn van de waarde van Bitcoin en de vluchtige aard ervan, maar ze weten niet hoe het die waarde heeft gekregen. Bitcoin wordt beschreven als beperkt in waarde, aangezien er slechts 21 miljoen Bitcoins zijn. Deze schaarste leidt tot vergelijkingen met goud, aangezien we van de oude goudstandaard naar de nieuwe Bitcoin-standaard gaan. Met behulp van deze coin kun je bijvoorbeeld ook bobcoin gaan kopen. 

Voor jouw, de belegger, ligt de waarde van bitcoin echter in het hoge nut ervan. Winkels, handelaren en vele anderen accepteren het omgaan met bitcoin. Dit betekent vaak dat bitcoin zeer gewild is vanwege het vermogen om te worden geliquideerd.

3 Ethereum (ETH)

Ethereum wordt meestal gebruikt om applicaties te maken met behulp van blockchain-technologie. Het heeft zelfs een eigen programmeertaal, waardoor het een ideale keuze is voor ontwikkelaars en programmeurs. Gebruikers van Ethereum prijzen het vaak om zijn hoge veiligheid, omdat het het risico op inmenging van derden minimaliseert. Het heeft zelfs brede toepassingen op het gebied van programmering en applicatieontwerp. In tegenstelling tot Bitcoin zal Ethereum binnenkort overstappen op een kassasysteem. Op de Ethereum-blockchain werkt bijvoorbeeld ook de CHZ-token oftewel chiliz coin. Je kunt de chiliz coin kopen en vervolgens op jacht gaan naar fantokens.

4 Ripple (XRP)

Ripple is een speciaal geval omdat het een van de weinige is die geen blockchain-technologie gebruikt. In plaats daarvan gebruikt het een zogenaamd consensusprotocol, dat transacties van XRP valideert door bevestiging van gebruikers te krijgen. Ripple is ideaal bij het afwikkelen van betalingen, omdat het is gemaakt om precies dat doel te bereiken. Bovendien zijn de transacties van Ripple snel en gedecentraliseerd omdat de mijnbouw methoden eenvoudiger zijn. Dit alles maakt het een uitstekende keuze in de huidige markt.

Aanbevolen artikelen