Lees hier hoe je je pak casual draagt

Een goed pak maakt de man. Toch kan een pak ook heel erg saai en doorsnee zijn. Ben jij op zoek naar een manier om jouw pak casual te maken met behulp van een speels en opvallend detail? Lees dan snel verder. Wij zetten in dit artikel namelijk een aantal tips voor je op een rijtje, waarmee jij de show zal stelen in je casual pak op elke vergadering, borrel of bruiloft.

Een stout pochet

Als je denkt dat een pochet vooral voor oude of stijve mannen is, dan heb je de producten van New Age nog niet ontdekt. De producten van New Age staan namelijk bekend om de opvallende en bijzondere printjes en kleuren, waarmee jij jouw pak een leuk detail geeft. Ga dus voor een stout pochet die iedereen om jou heen een glimlach op het gezicht zal laten toveren. Je pak wordt er spontaan een stuk minder saai door, en je laat met het pochet bovendien zien dat je over een gezonde dosis humor beschikt als er bijvoorbeeld een duiveltje uit jouw zak meegluurt.

 De producten van New Age

Een opvallende stropdas

Ook stropdassen hebben een nogal stijf en saai imago. Gelukkig vind je in de nieuwe collectie van Boho stropdassen die je pak juist wel een hippe touch geven. In de nieuwe collectie van Boho vind je namelijk stropdassen in allerlei kleuren en met geinige patronen en printjes. En dan hebben we het natuurlijk niet over de afgezaagde printjes die je in de jaren 90 veel zag, maar over ontwerpen waar je juist wel goed mee voor de dag kunt komen op alle borrels en feestjes. Ontdek dus snel de stropdas die past bij jouw pak en stijl!

de nieuwe collectie van Boho

Stoere sieraden

Naast pochets en stropdassen zijn sieraden dé manier om jouw look helemaal af te maken en je pak wat op te vrolijken. Draag bijvoorbeeld een stoer statement horloge, of ga voor een ander leuk en mannelijk sieraad. In de nieuwe collectie van Unclouded vind je houten armbanden en kettingen die jouw pak een zomers tintje geven. Dankzij de sieraden in de nieuwe collectie van Unclouded zullen mensen dan ook ongetwijfeld denken dat er een gespierde surfdude verstopt zit onder dat chique pak. Naast dat je sieraden dus voor een leuk detail zorgen, kunnen ze ook nog eens leiden tot bijzondere gesprekken en openingszinnen vanuit je omgeving!

Aanbevolen artikelen