Op zoek naar een leuk vriendenuitje? Wat denk je van een Booze cruise in Amsterdam?

booze cruise amsterdam

Booze cruise in Amsterdam

Amsterdam: dé stad die bekend staat om zijn grachten, gezellige uitjes en heerlijke alcoholische consumpties. De optelsom van al deze termen? Da’s de booze cruise in Amsterdam! Geniet samen met je vrienden van de prachtige panden langs het water onder het genot van een hapje en een (of meerdere) drankje(s)!

Wat houdt zo’n booze cruise eigenlijk in?

Of je nu het ideale vrijgezellenfeest organiseert, of gewoon eens gezellig met je vrienden op pad wilt: de we are Amsterdam booze cruise is er voor iedereen! Tezamen met een zeer ervaren kapitein zullen jullie maar liefst negentig minuten met een luxe privéboot rondvaren door de bekende grachten. En da’s nog niet alles, want een professionele host zal jullie tijdens het boottochtje alles vertellen over het reilen en zeilen binnen onze hoofdstad. Door zijn brede kennis van het Amsterdamse landschap, zul je antwoord krijgen op al je vragen! Daarom is het de ideale en daarbij unieke manier om Amsterdam via het water te leren kennen.

Het beste van zo’n booze cruise: de drank is onbeperkt. En natuurlijk volledig inbegrepen in de prijs. Zijn er ook groepsleden die liever geen alcohol drinken? Geen zorgen: behalve wijn en bier, staat er ook frisdrank op het menu. Open bar: check!

En wat betaal je daar dan voor?

Klinkt goed, toch? Voor slechts 35 euro per persoon kun je deze onvergetelijke ervaring al beleven. Hierbij geldt weliswaar het minimum van tien personen. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch? En daarvoor krijg je natuurlijk ook een privéboot, zonder onbekenden aan boord!

Ook moet je in het achterhoofd houden dat elk groepslid minstens achttien jaar moet zijn. Daarnaast moet je de booze cruise minimaal 48 uur van tevoren reserveren, zodat alle drankjes op tijd worden klaargezet en zodat jullie kapitein en host vrij kunnen houden. Kun je toch niet meer? Dan kun je de reservering gratis annuleren.

Gereserveerd? Dan worden jullie opgepikt bij de Kamperbrug, dichtbij het centrale station.

Een echte aanrader

Verblijf je in Amsterdam en wil je met je vrienden een onvergetelijke ervaring opdoen? Dan ben je bij de onmisbare booze cruise aan het juiste adres. Na de indrukwekkende boottrip kun je natuurlijk je uitstap voortzetten, door bijvoorbeeld uit te wijken naar het Leidseplein, een wandeltocht te doen doorheen alle Amsterdamse straatjes of – jawel – een bierfiets te huren!

Veel plezier!     

Aanbevolen artikelen