Stoere matzwarte trapleuningen, echt iets voor mannen!

Stoere trapleuningen voor mannen, stevig zwaar staal & een stoere matzwarte kleur! Binnen de uitgebreide collectie zwarte trapleuningen van LEUNINGvakman.be vindt u altijd een leuning naar wens. Onze zwart gecoate trapleuningen worden in een lengte op maat gezaagd, voorgeboord en de uiteinden worden strak naar wens afgewerkt; Voor een top eindresultaat. 

RAL 9005 gecoat. 

Onze trapleuningen zijn vervaardigd uit sterk & stevig staal, absoluut geen lichte aluminium leuningen dus! Vervolgens wordt een hoogwaardige zwarte poedercoating aangebracht in de kleur RAL 9005 gitzwart, de meest populaire zwarte kleurtint voor een moderne & stoere zwarte trapleuning. U heeft hierbij de keuze uit een gladde poedercoating en een fijnstructuur coating, die meer neigt naar matzwart. 

De collectie

Wij bieden een uitgebreide collectie zwarte trapleuningen – rond, rechthoekig & vierkant – die in combinatie met een diverse collectie trapleuninghouders bestelt kunnen worden. U ontvangt hierbij – naast de leuning & de houders – ook alle bevestigingsmaterialen, wel zo handig! Ook in het geval van een gebogen trapleuning en een trapleuning voor buiten zijn wij u met een gerichte collectie leuningen graag van dienst! 

Altijd op maat.

Pas nadat u de trapleuningen van LEUNINGvakman.be daadwerkelijk besteld heeft, gaan onze vakmannen voor u aan de slag; de leuning wordt in de juiste lengte gezaagd, de uiteinden worden naar wens afgewerkt – met einddoppen of naadloos dichtgelast – en de gaten voor bevestiging van de houders worden alvast geboord. 

Vervolgens zorgen wij voor een hoogwaardige poedercoating en na een uitgebreide controle wordt de leuning stevig verpakt en snel bij u thuis bezorgd! 

TIP: Bij het bevestigen van een zwarte trapleuning is een krasje snel gemaakt, zeker bij een gladde poedercoating. Bestel dus altijd een zwarte lakstift mee, zo kunt u snel een eventueel krasje en/of oneffenheid wegwerken. Altijd handig om direct bij de hand te hebben!

Aanbevolen artikelen