Waarom is Semwerkt een Google Premier Partner?

Semwerkt – een online marketingbureau uit Noord-Holland – heeft opnieuw een fantastische prestatie geleverd. Ook in 2023 mag het bureau zich met trots uitroepen tot Google Premier Partner. Hiermee behoren zij tot de absolute top van Google Partners in Nederland, want slechts drie procent van de Google Partners heeft deze titel. Het is het hoogste niveau binnen het Google Partner-programma en Semwerkt heeft dit niveau met glans behaald. Het team van specialisten is dan ook enorm trots op deze prestatie. En terecht!

Wat voor diensten levert Semwerkt?

Semwerkt is een online marketingbureau in Hoorn. Het bedrijf is in 2014 opgericht door Sun Walenkamp en biedt de volgende diensten:

  • SEO (zoekmachine-optimalisatie);
  • SEA (zoekmachine-adverteren);
  • CRO (conversieratio-optimalisatie);
  • Content marketing;
  • Social advertising.

Wat zijn de voordelen van het Google Premier Parnerschap?

De medewerkers van Semwerkt zijn erg blij dat ze weer de titel van Google Premier Partner hebben gekregen. De SEO-specialisten en SEA-specialisten hebben hiervoor allemaal hun Google-diploma’s gehaald. Bijna alle medewerkers weten daarnaast veel over Google Adwords en Semwerkt is dan ook Google Ads partner. Het hebben van een Google Premier Partner-badge is ook goed voor de klanten van het bureau. De specialisten van Semwerkt krijgen belangrijke informatie van Google en weten als eerste van nieuwe functies binnen de zoekmachine. Zo kunnen ze hun klanten de beste service geven en zijn ze altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine-marketing.

Is Semwerkt betrouwbaar?

Semwerkt is niet alleen trotse bezitter van de Google Premier Partner-status, maar heeft in 2023 ook het Microsoft Advertising Partner-certificaat behaald. Dit betekent dat de specialisten van het online marketingbureau niet alleen alles weten over Google, maar ook over Bing. Bovendien is Semwerkt sinds 2019 een erkend leerbedrijf en dragen ze het Online Marketing Keurmerk, wat aantoont dat ze betrouwbaar zijn. Wil je meer weten over Semwerkt? Breng dan een bezoekje aan hun website: www.semwerkt.nl.

Aanbevolen artikelen