Verras uw personeel met een origineel kerstpakket

De feestdagen komen eraan. Een periode waarin u dankbaar bent voor uw familie en vrienden, maar ook voor uw personeel. Uw werknemers en collega’s die er dag in dag uit voor zorgen dat uw bedrijf vlot blijft draaien. U wil ze natuurlijk bedanken voor hun inzet en gedrevenheid, maar hoe doet u dat dan? Door een receptie te organiseren? Door een flesje wijn aan te bieden? Of kiest u dit jaar voor iets anders? Het is natuurlijk niet gemakkelijk om elk jaar origineel uit de hoek te komen. Daarom neemt kerstpakkettenkiezer.nl die taak van u over en stelden zij verschillende kerstpakketten samen.

Het kerstpakket voor uw organisatie

U heeft dit jaar gekozen voor een kerstpakket om uw personeel te bedanken. Elke werknemer zal wel iets uit het pakket leuk vinden, maar u wil er natuurlijk voor zorgen dat het kerstpakket zo goed mogelijk bij uw organisatie en bij uw personeel past. Daarom zijn er voor uw kerstpakket 2018 verschillende mogelijkheden.

Borrelen uw werknemers graag na het werk? Dan is het borrelpakket de ideale keuze. Ook als ze dat liever met een wijntje doen, zijn er verschillende pakketten die hun zeker zullen bevallen. Als uw personeel voornamelijk uit fijnproevers en/of zoetekauwen bestaat, vindt u verschillende pakketten binnen het aanbod die elke foodie verorberd heeft voor de feestdagen goed en wel begonnen zijn. Zijn het net geen zoetekauwen, maar zijn ze heel gezond en komen ze dagelijks met de fiets naar het werk? Ook voor de fitte sportievelingen zijn er de perfecte kerstpakketten zodat ook zij kunnen snoepen.

Al deze pakketten zijn wel leuk, maar het is niet voor elke werkgever simpel om een pakket te vinden dat alle werknemers tevreden zal stellen. Daarom zijn er een aantal algemene kerstpakketten samengesteld zoals de pakketten in kerstthema waarmee elke werknemer onmiddellijk in de feeststemming is.

Dit is uiteraard slechts een greep uit het aanbod. Neemt u gerust eens een kijkje op kerstpakkettenkiezer.nl om het gepaste kerstpakket voor uw onderneming te vinden. Onder “rood kerstpakket” staan er alvast een aantal, voor elk wat wils. Zo hopen we uw keuze al iets gemakkelijker te maken.

Aanbevolen artikelen