Top 5 kantoorgadgets voor de man

Mannen zijn gek op gadgets. De beste gadgets bevinden zich op de plaats waar je vaak bent en waar je het meest gebruik kunt maken van dit leuke speelgoed. Omdat echte business mannen zich vaak op kantoor bevinden, worden kantoorgadgets voor de man steeds populairder. Kantoorgadgets maken een lange dag op kantoor namelijk meteen een stuk aangenamer. Er zijn veel verschillende soorten kantoorgadgets, waardoor we onze ultieme top 5 kantoorgadgets op een rijtje hebben gezet. Deze gadgets wil je gewoon niet missen op of rondom jouw desk.

usb cup warmer

Afbeelding: http://www.jobat.be/nl/artikels/de-7-leukste-kantoorgadgets/

1. De USB Cup Warmer

Heb jij ook altijd koude koffie omdat er belangrijke werkzaamheden jouw aandacht opeisen? Met deze Cup Warmer met USB-aansluiting zul je nooit meer last hebben van dit probleem. Door dit verwarmende apparaat voor jouw koffie in de computer te pluggen, kun je de hele dag genieten van warme koffie. Dat helpt je de dag door!

2. Mini koelkastmini koelkast

Mannen die altijd koude drankjes tot hun beschikking willen hebben, hoeven dankzij deze gadget alleen maar hun hand uit te reiken en een blikje uit de mini koelkast te pakken. Deze mini koeler heeft plaats voor vier blikjes, waardoor je zelfs je collega’s kunt verblijden met een heerlijk, koel drankje. Proost!

leukste mannengadgets

3. iOlympic Wastebasketball

Wil je tijdens kantoortijd jouw basketbal skills bijhouden? Dat kan met de iOlympic Wastebasketball! Deze gadget past volgens ons zeker in de top 5 kantoorgadgets voor de man, omdat je zelfs tijdens iets simpels als het weggooien van afval nog een tikkeltje plezier kunt beleven. Het effect: een opgeruimd bureau en een blije man, win-winsituatie!

voetenhangmat

Afbeelding: https://www.flexas.nl/blog/kantoorgadgets-voor-een-leuke-werkdag

4. Voetenhangmat

Een kantoorgadget waar we geen genoeg van krijgen: een voeten hangmat voor onder je bureau. Dit voetenhangmat is ideaal geschikt voor mannen die beschikken over een eigen ruimte waar niemand
doorheeft dat je even lekker je benen strekt. Of gebruik de voetenhangmat ’s avonds laat wanneer je als een pro nog een paar uurtjes doorwerkt. Niemand zal zich er dan aan storen als jouw benen zich even in een hangmat bevinden.
tomako

Afbeelding: https://www.want.nl/tomako-het-ideale-gadget-om-de-drukte-op-kantoor-te-ontvluchten/

5. De Tomako

Nog zo’n gadget die niet in de top 5 kantoorgadgets mag ontbreken: de Tomako.
Soms ben je wat overweldigd door alle geluiden om je heen. Telefoons, kletsende collega’s, zoemende printers…Zou het dan niet fijn zijn om je even volledig af te sluiten en razendsnel jouw werkzaamheden te voltooien? De Tomako is op het bureau te plaatsen en zal de geluiden om je heen dempen. Je zult al snel merken dat je, dankzij de Tomako, veel meer werkzaamheden kunt verrichten!

Aanbevolen artikelen