Wat moet je als man in ieder geval in je kledingkast hebben hangen?

De moderne man kan tegenwoordig niet zonder een goed gevulde kledingkast. De garderobe van de moderne man bestaat dan ook uit kleding voor iedere gelegenheid. Voor het werk, voor school, voor feesten en voor begrafenissen, er is altijd wel een gelegenheid om goed voor de dag te komen. Dit hoeft niet altijd te gaan om uitgebreide kledingsets. Dit kan ook gaan om accessoires die je hele look kunnen bepalen. Wat moet je als moderne man in ieder geval in je kledingkast hebben hangen?

Donkerblauwe jeans

De ene jeans is de andere niet. Een donkerblauwe jeans lijkt misschien afgezaagd, maar is een perfecte kleur om overal bij te combineren, mits de jeans als gegoten zit. Veel te vaak lopen mannen nog in jeans die niet heel lekker zit of die te kort of te lang is. Je kunt een donkerblauwe jeans gebruiken voor streetwear, maar ook modieus combineren met een nette blazer. Een donkerblauwe jeans is een beetje de basic broek voor de garderobe van de moderne man.

Trainingspak

De trainingspak wordt vaak als streetwear voor mannen gezien maar voor sommige mannen is het een nachtmerrie om een trainingspak te dragen. Regel is wel: weet wanneer je een trainingspak kunt dragen. Een mooi trainingspak van Black Bananas bijvoorbeeld kun je heel goed dragen als je op weg bent naar de sportschool of tijdens het sporten. Een Black Bananas trainingspak is ook zeer geschikt als huispak.

Een maatpak

Er zijn veel mannen die nooit in hun leven een pak zullen of willen dragen. Toch komen er wel eens gelegenheden waarbij een pak zeer geschikt is. Om te voorkomen dat je in alle haast op zoek moet naar een leenpak dat eigenlijk te groot is, kun je het beste een goed maatpak in je kast hebben hangen. Een maatpak zit altijd als gegoten en reken maar dat je lovende reacties zult krijgen.

Blazer

Niet te zakelijk, maar toch casual en netjes voor de dag komen? Dan is een blazer een must. Een blazer kan namelijk ook gewoon gedragen worden op jeans en sneakers en je komt toch netjes en chique over. Een blazer moet in de garderobe van de moderne man.

Horloge

Natuurlijk hoef je geen horloge te betalen van tienduizenden euro’s, maar de moderne man heeft wel altijd een stijlvol horloge om. Een horloge is ook echt een mannending en er zijn mannen die er een hele collectie aan horloges op nahouden. Een horloge maakt je kledingstijl dan ook net even af.

Aanbevolen artikelen