Zijn jij en je vrienden er aan toe om jullie vriendenweekend naar een hoger level te tillen? Waarom zou je niet naar het buitenland gaan? En waarom niet naar Malaga? Bekijk hier vliegtickets naar Malaga en ga erop uit met je beste vrienden en maak er een weekend van om nooit te vergeten.

Deze dingen mogen jullie niet missen in Malaga

In Malaga is er zowel overdag als ’s avonds genoeg te doen. Hieronder vind je de tofste dingen die Malaga te bieden heeft. Van clubs, ontspanning, tot aan de stad op een avontuurlijke manier ontdekken.

Een stapavond in Malaga begint later dan in Nederland. Het is gebruikelijk om je biertjes, wijntjes of sterkere drank te drinken op een van de gezellige pleinen, voordat je de club ingaat. Een van deze pleinen heet Plaza Mitjana. Hier heb je de garantie voor een gezellig begin van de avond!

Vlakbij Plaza Mitjana ligt Club Malafama. Het hele weekend kun je hier genieten van de beste dancemuziek, afgewisseld door hedendaagse Spaanse muziek. Tot 04:00 is de dansvloer helemaal van jullie.

Een andere club die je niet mag missen is Casa Invisible. Anders dan andere clubs is hier de muziekstijl. Je kunt een avond genieten van live-muziek, afgewisseld door rock-klassiekers. Net even anders dan de doorsnee dancemuziek.

De dag beginnen met een kater is misschien onvermijdelijk, maar je kunt er in Malaga maar het beste van maken. Een bekende plek om na een zware nacht lekker tot rust te komen is de Arabische Spa, de Hammam in het centrum. Hier kun je genieten van verschillende baden en massages.

Na ontspanning op zoek naar avontuur? In Malaga is het de moeite waard om een fiets te huren. Een bekende verhuurder is Baja Bikes. Je kunt zelf op ontdekking gaan, maar ook heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van een gids de stad te verkennen.

Overtuigd? Boek snel je reis!

Zijn jij en je vrienden er helemaal van overtuigd dat Malaga de volgende bestemming voor jullie mannenweekend wordt? Waar wacht je dan nog op? Malaga is ongeveer 2,5 uur vliegen vanaf Nederland.. Vamos!

Aanbevolen artikelen